Wouter Hoeffnagel - 03 augustus 2022

Cohesity CEO Mohit Aron draagt stokje over aan Sanjay Poonen

Cohesity CEO Mohit Aron draagt stokje over aan Sanjay Poonen image

Mohit Aron (foto) legt zijn functie als CEO van Cohesity neer. Hij draagt het stokje over aan Sanjay Poonen, die per 1 augustus is benoemd tot CEO en President van Cohesity. Poonen was eerder Chief Operating Officer bij VMware en president van SAP.

"Het was erg belangrijk voor de Raad van Bestuur en voor mij om een uitzonderlijke leider te selecteren die aan het roer zou staan van de volgende groeifase van Cohesity. Als u niet bekend bent met Cohesity, is dit een spannende tijd in onze geschiedenis. We worden door brancheanalisten erkend als leider voor onze next-gen benadering van gegevensbeheer en zijn van mening dat we goed gepositioneerd zijn om uw grootste uitdagingen op het gebied van gegevensbeveiliging en -beheer op te lossen", zegt voormalig CEO en oprichter Mohit Aron.

Aron meldt aan Dutch IT Channel de positie van Chief Technology en Product Officer te gaan vervullen. Ook behoudt hij zijn positie in de Raad van Bestuur. "Ik blijf net zo gefocust en toegewijd aan Cohesity als toen ik onze oprichtingspapieren in 2011 indiende. Ik kan niet wachten om meer tijd te besteden aan mijn grootste passie - het stimuleren van innovatie in databeheer van de volgende generatie. In mijn nieuwe rol zal ik dienen als Chief Technology and Product Officer en mijn positie in de Raad van Bestuur behouden. Ik kijk uit naar de reis die voor me ligt", aldus Aron.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Fujitsu BW en BN liggend DIL week 9 tm 12-2024