Witold Kepinski - 16 november 2022

Adrian Gregory volgt Emma de Sousa op bij Insight EMEA

Adrian Gregory volgt Emma de Sousa op bij Insight EMEA image

Insight Enterprises, wereldwijd IT-adviseur en solutions integrator die organisaties helpt om hun digitale transformatie te versnellen, kondigde aan dat Emma de Sousa vanaf 31 december 2022 haar huidige rol als President van de Europese, Midden-Oosten- en Afrika-activiteiten ('EMEA') neerlegt.

Emma de Sousa, die bijna 20 succesvolle jaren bij Insight heeft gekend, zegt hierover het volgende: "Het was een zeer moeilijke beslissing om te nemen, maar het was een voorrecht om deel uit te maken van deze prachtige organisatie die voortdurend streeft naar grootsheid en leeft volgens zijn kernwaarden van Hunger, Heart & Harmony. Ik wens het bedrijf en zijn teammates veel succes terwijl Insight zijn ambitie nastreeft om DE toonaangevende solutions integrator te zijn en de partner waar onze klanten niet zonder kunnen."

Joyce Mullen, CEO van Insight, zegt: "We hebben enorm veel respect voor de beslissing die Emma heeft genomen en we steunen haar volledig. We danken haar voor haar fenomenale leiderschap en vele jaren van succes in het leiden van het VK en onze EMEA-organisatie. Ze wordt enorm gerespecteerd binnen zowel de sector als Insight en zeker niet in de laatste plaats om haar onverzettelijke bijdrage aan het opbouwen van een hoogwaardige, zeer inclusieve cultuur bij Insight. We hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om goed rond te kijken in de markt en hebben een geweldige opvolger gevonden in Adrian."

Insight maakt kenbaar dat Adrian Gregory vanaf 2 januari 2023 het roer over zal nemen als President van de EMEA-organisatie van het bedrijf. Vóór zijn laatste aanstelling heeft de heer Gregory meer dan tien jaar bij Atos SE gewerkt, waar hij verschillende rollen heeft bekleed, waaronder CEO van Noord-Europa en APAC. Atos is een wereldwijd bedrijf in digitale transformatieservices en consulting, met het hoofdkantoor in Frankrijk en kantoren over de hele wereld.
Emma de Sousa blijft tot 31 december 2022 President van EMEA en zal haar support leveren aan de leiderschapstransitie.

Progress Communications BW start week 17 tm 19 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Progress Communications BN start week 17 tm 19