Witold Kepinski - 19 april 2023

Monic van Aarle wordt MD & VP NTT Data Business Solutions Benelux

Monic van Aarle wordt Managing Director and Vice President NTT Data Business Solutions Benelux. Dit meldt ze op LinkedIn.

Monic van Aarle wordt MD & VP NTT Data Business Solutions Benelux image

NTT DATA Business Solutions is een wereldwijde SAP-partner. Van Aarle werkte in het verleden voor SAP.

Bij SAP Nederland was Monic van Aarle in haar laatste functie actief als Director of Sales Industries. Ze begon in 2004 als manager van het Customer Relationship Center en vervulde daarna verschillende functies binnen het technologiebedrijf. Begin 2018 ging Van Aarle aan de slag als Director General Business & Partner Ecosystem. In deze rol was zij verantwoordelijk voor de diverse channelpartners van SAP. Ook werd Van Aarle toegevoegd aan het managementteam van SAP Nederland.

Monic van Aarle was voor haar overstap naar NTT Data Business Solutions werkzaam als Vice President Applications Oracle Benelux. “Ik kijk ernaar uit om de organisatie de komende jaren te laten groeien en voorop te laten lopen op het gebied van innovatie en in het bieden van de beste oplossingen en service aan onze klanten", zegt van Aarle.

Vertrouwen in de toekomst

Caubo draagt met vertrouwen zijn functie over aan Van Aarle. Caubo: “Een besluit nemen om een stap terug te doen bij een organisatie waar je meer dan 20 jaar aan hebt gebouwd, dat gaat niet over één nacht ijs. Met Monic krijgt NTT DATA Business Solutions een Managing Director die niet alleen oog heeft voor onze businessdoelen, maar ook voor de mensen met wie we dit samen willen realiseren. Ze is ervaren in de software-industrie en kent het SAP-ecosysteem van binnen en buiten. Daarnaast weet ze anderen te inspireren en heeft ze een stevige strategische visie waarmee ze ons bedrijf de komende jaren ongetwijfeld nog succesvoller kan maken.”

Caubo begeleidde eerder als Managing Director van Goldfish ICT de fusie met internationale speler itelligence en later als Managing Director ook de transitie van die organisatie naar het wereldwijde NTT DATA Business Solutions.

Terug op bekend terrein

De overstap van Van Aarle van Vice President Applications Benelux van Oracle naar deze functie als Managing Director brengt haar weer terug op bekend terrein. Zo is NTT DATA Business Solutions één van de grootste SAP-partners ter wereld. Van Aarle werkte eerder als General Director of Sales bij SAP Nederland, waar ze meer dan 20 jaar in diverse functies haar ervaring in de software-industrie opbouwde.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024