Witold Kepinski - 18 september 2023

Vincent in ’t Veld nieuw bestuurslid van de Dutch Data Center Association

De Dutch Data Center Association (DDA) kondigt Vincent in ’t Veld, Managing Director van Digital Realty Nederland, aan als nieuwe toevoeging aan het bestuur. Tevens zal Richard Boogaard, Managing Director bij SmartDC, doorschuiven naar de penningmeester functie die vrij is gekomen vanwege het vertrek van Michel van den Assem. De brancheorganisatie voor datacenters in Nederland maakt met deze aanstelling het nieuwe bestuur compleet.

Vincent in ’t Veld nieuw bestuurslid van de Dutch Data Center Association image

Als Managing Director van Digital Realty Nederland is Vincent verantwoordelijk voor alle datacenteractiviteiten van het bedrijf. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de langetermijnstrategie gericht op het bieden van kwaliteit, continuïteit en schaalbaarheid aan de nationale en internationale klanten. Naast zijn primaire rol als Managing Director Nederland heeft Vincent ook de regionale eindverantwoordelijkheid voor België, Denemarken en Zweden.

Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in de telecommunicatie- en IT-sector, waarvan de afgelopen 15 jaar bij Interxion en Digital Realty na de combinatie van beide organisaties in 2020. Vincent heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en implementatie van de globalstrategie en was in zijn vorige rol wereldwijd verantwoordelijk voor het Service Provider business segment dat bestaat uit Network, Cloud, Content en IT Service Providers.

Stijn Grove, Managing Director van de DDA: “De DDA is continu bezig met zich te evolueren als brancheorganisatie en het vergroten van ons datacenter netwerk. Om deze vooruitgang voort te zetten is het van belang dat we een goede afspiegeling blijven hebben van de verschillende spelers in de datacenterbranche. Om deze reden is Vincent in ’t Veld een waardevolle toevoeging aan ons bestuur.”

Vincent in ’t Veld, Managing Director van Digital Realty: “Het is ontzettend belangrijk dat het belang van de datacenterindustrie voor onze economie wordt benadrukt en dat we ervoor zorgen dat de industrie zich op een toekomstbestendige manier kan blijven ontwikkelen. Ik verheug me erop om hier samen met mijn collega-bestuursleden een bijdrage aan te leveren via de DDA.”

Naast Vincent in ’t Veld bestaat het bestuur uit nog zes andere bestuursleden, namelijk: Michiel Eielts (Equinix), Eric Boonstra (Iron Mountain Data Centers), Richard Boogaard (SmartDC), Rob Stevens (Interconnect), Dick Theunissen (EdgeConneX) en Alexandra Schless (NorthC Datacenters).

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024