Witold Kepinski - 24 oktober 2023

Elyse Heemskerk start The Firefly Agency

The Firefly Agency (TFA) - een innovatief marketingbureau opgericht en geleid door marketeer Elyse Heemskerk - is officieel gelanceerd. Het bureau brengt op de Noord-Europese markt (met de nadruk op de Benelux en de Noordse landen) een unieke manier om B2B-technologie bedrijven te helpen verbinden met hun bestaande en potentiële klanten, partners en talent, door een serviceaanbod te ontwikkelen dat gericht is op 'mensen die zaken willen doen met mensen'.

Elyse Heemskerk start The Firefly Agency image

In de woorden van oprichter Elyse Heemskerk "Het is niet B2B, het is mens tot mens of ‘H2H’; dat is wat het verschil maakt in de zakelijke omgeving van vandaag en wat bedrijven onderscheidt." Ze vervolgt "De pandemie heeft ons eraan herinnerd hoe belangrijk het is om persoonlijk en op menselijk niveau contact te maken; daarnaast zet de huidige macro-economische omgeving bedrijven onder druk om meer kritisch te kijken en slimmer om te gaan met hun uitgaven, zodat ze de impact op de groei en de winst van het bedrijf kunnen maximaliseren, te midden van uitdagendere marktomstandigheden."

Volgens Elyse, die meer dan tien jaar in de wereldwijde technologiesector heeft gewerkt, is het essentieel om bij het stimuleren van de verkoop- en marktstrategie van elk bedrijf een multichannel-marketingbenadering te vestigen die de juiste balans heeft tussen online en offline elementen om echt in harmonie te zijn met diverse belanghebbenden. In haar meest recente rol bij Waeg, een IBM-bedrijf, was ze verantwoordelijk voor het promoten van het merk Waeg in het Salesforce-ecosysteem in Noord-Europa.

"Bij Salesforce was onze ervaring met werken met Elyse buitengewoon positief. We werkten samen aan verschillende evenementen, maar één daarvan sprong eruit: het werk dat we deden voor de Salesforce Partner Kick-off in Amsterdam dit jaar. Ze ging echt de extra mijl om het evenement te personaliseren voor elke leidinggevende en nam de tijd om de behoeften en doelstellingen van het evenement te begrijpen. Het geweldige werk dat is geleverd, heeft een zeer positieve en blijvende invloed gehad op hoe we in staat zijn geweest om de samenwerking tussen Waeg, IBM en Salesforce te ontwikkelen", aldus Martin Pepper, Vice President - Global IBM Alliance bij Salesforce, over zijn samenwerking met Elyse in de loop der jaren.

Met TFA is Elyse van plan bedrijven in heel Europa te ondersteunen bij het versnellen van hun bedrijfsgroei, door bedachtzaam te investeren en een rendement op investering (ROI) te genereren via de creatie en uitvoering van creatieve en disruptieve op mensen gerichte marketing strategieën en tactieken, die uiteindelijk de afstemming van marketing- en verkoopdoelstellingen ondersteunen. De op maat gemaakte programma's omvatten een mix van persoonlijke en digitale initiatieven, waaronder gerichte campagnes, trainingen, workshops, op maat gemaakte evenementen van verschillende omvang, evenals ondersteunende diensten zoals het ontwerpen van presentaties, videografie en copywriting.

Het uiteindelijke doel van TFA is om de vraag naar mogelijkheden vast te leggen door op maat gemaakte zakelijke ervaringen die de waardepropositie van een organisatie versterken. Meer informatie over het aanbod van The Firefly Agency vindt u op hun website.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024