Witold Kepinski - 30 januari 2024

Remko Deenik wordt Global Director of Field Business Development Pure Storage

Remko Deenik wordt Global Director of Field Business Development bij data storage en management leverancier Pure Storage.

Remko Deenik wordt Global Director of Field Business Development Pure Storage image

Deenink meldt op LinkedIn: 'Ik ben blij om te kunnen delen dat het, na vijf jaar en twee maanden sinds ik bij Pure Storage ben gekomen, tijd is voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière… Nee, ik verlaat Pure niet, dit is veruit het beste IT-bedrijf ter wereld. In plaats daarvan heeft Pure Storage mij de kans gegeven om naar een nieuwe rol te verhuizen, gevestigd in Santa Clara, Californië als Global Director Field Business Development. 

Ik geef leiding aan ons team van Field Business Development Managers voor de commerciële branche. Een geweldige en opwindende kans om mijn professionele carrière te laten groeien, en een geweldige persoonlijke ervaring voor mijn vrouw en mijzelf, om in de Verenigde Staten te wonen en te werken. 

Ik ben enorm dankbaar voor het vertrouwen van Amy Fowler om mij deze kans te geven en voor het warme welkom door Trevor Starnes en Beth Trivedi en de rest van het team. Wij gaan dit rocken! Ook voor de steun van Charles Giancarlo, Carl McQuillan, Sebastian Darrington, Sylvia Loran en anderen om dit mogelijk te maken. 

Ik ga het werken met de geweldige mensen van Europa Noord & Zuid zeker missen. Jullie zijn zo'n geweldig team, het was een voorrecht om met jullie allemaal te mogen samenwerken. 

Ik ben er zeker van dat jullie allemaal zullen blijven schitteren en succesvol zullen zijn, ieder op je eigen manier. Ik hoop jullie allemaal te zien als je ons hoofdkantoor bezoekt! 

En hartelijk dank aan al onze klanten en partners voor uw steun, vertrouwen en loyaliteit aan Pure Storage. En ik kijk ernaar uit om met jullie allemaal samen te werken in mijn nieuwe rol.'

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei