Wouter Hoeffnagel - 05 maart 2024

Jory van Dam is CTO bij Conscia

Jory van Dam (foto) is benoemd tot CTO bij IT-specialist Conscia, Van Dam is in deze rol eindverantwoordelijk voor het portfolio aan producten en diensten van Conscia. Hij gaat zich daarnaast richten op het verder uitbouwen van de cto office, waarin alle technische expertise van de organisatie wordt samengebracht.

Jory van Dam is CTO bij Conscia image

Van Dam is oprichter van cloud service provider Damecon, dat in 2020 in handen kwam van Conscia. Sindsdien was hij als CTO cloud strategisch eindverantwoordelijk voor het Conscia Cloud Platform en strategische samenwerkingen met leveranciers van clouddiensten.

Data uit uitgangspunt en verbindende factor

Van Dam: “Met onze expertise in missiekritieke IT-infrastructuur maken we grote impact op de organisaties waar we vaak al jarenlang mee samenwerken. Om bestaande en nieuwe klanten nog beter te kunnen ondersteunen, gaan we verder op de ingezette weg, waarbij we met de verdere professionalisering van onze cto office samen met domeinexperts, leveranciers en klanten intensiever gaan samenwerken op het gebied van kennisdeling, optimalisatie en innovatie.”

“Data is daarbij een belangrijk centraal uitgangspunt. Het is een centraal onderdeel en daarmee een verbindende factor van onze vier belangrijkste expertises: networking, cybersecurity, cloud en managed services. Door onze dienstverlening meer vanuit een datagedreven visie te benaderen kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen bij het behalen van hun strategische doelen.”

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024