Witold Kepinski - 01 april 2024

Carel Bak start CB International Management

Carel Bak heeft Varonis verlaten en start zijn bedrijf CB International Management. "Na een loopbaan van 36 jaar in de “corporate” ICT-wereld ga ik een nieuwe weg in slaan. Ik ga mijn expertise richten op o.a. het adviseren en ondersteunen van bedrijven/organisatie op het gebied van sales strategie."

Carel Bak start CB International Management image

Carel Bal vertelt verder: "Mijn ervaring in de corporate omgeving heeft me een schat aan kennis en inzichten gegeven. Deze ervaringen wil ik graag delen met bedrijven/organisaties die streven naar groei en succes. 

Als zelfstandige professional kan ik mijn expertise op een flexibele en innovatieve manier inzetten om te helpen strategische doelen te bereiken en visie te verwezenlijken. Doelen die niet alleen ambitieus zijn, maar ook haalbaar en resultaatgericht. 

Daarnaast ben ik actief als adviseur bij Beleggingspanden-Financiering.nl en Vermogensbeheer.nl. Mijn commerciële en financiële achtergrond hebben mij geleerd mijn focus te leggen op het leveren van meetbare resultaten en het toevoegen van waarde aan bedrijven/organisaties, of het nu gaat om het optimaliseren van investeringsportefeuilles, het beheren van financiële risico's of het identificeren van groeikansen. 

Ik kijk ernaar uit om nieuwe samenwerkingen en uitdagingen aan te gaan en bij te dragen aan het succes van bedrijven/organisaties in deze spannende en dynamische tijd. Laten we gauw eens kennismaken."