Witold Kepinski - 07 mei 2024

Vooruit versterkt het sales- en managementteam met Lucas Swaans

Vooruit versterkt het sales team met de komst van Lucas Swaans. Lucas is een 38-jarige salesprofessional uit Bunde, Limburg. Hij heeft Commerciële Economie gestudeerd in Utrecht en is sindsdien doorgegroeid tot een ervaren salesmanager.

Vooruit versterkt het sales- en managementteam met Lucas Swaans image

Lucas heeft een carrière die rijk is aan ervaring. Hij startte zijn carrière bij Isense, werkte zeven jaar bij Tech Data (TDSynnex), waar hij verschillende sales- en salesmanagementfuncties vervulde en was in zijn meest recente rol Sales Manager bij Amac.

Goed bekend met klanten

Lucas is bekend met een breed scala aan klanten, waaronder Value Add Resellers en system integrators en heeft ruime ervaring in het leiden van salesteams en het ontwikkelen van salesstrategieën.

Vanaf 1 mei is Lucas onderdeel van het Vooruit team. Hij vervult de rol van Sales Director. Lucas staat bekend als flexibel en vooruitstrevend, wat betekent dat hij zich goed kan aanpassen aan veranderende omstandigheden en altijd openstaat voor nieuwe ideeën. Zijn menselijke aanpak betekent dat hij de relatie met mensen belangrijk vindt, zowel binnen als buiten het werk.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei