Witold Kepinski - 22 mei 2024

Cisco benoemt Gary Steele tot president Go-to-Market

Cisco heeft aangekondigd dat Gary Steele, de voormalige CEO van Splunk die zich bij Cisco voegde als onderdeel van de overname, de nieuw gecreëerde rol van president van Go-to-Market op zich zal nemen. In deze functie zal Steele leiding geven aan een team dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en uitvoeren van de verkoop- en Go-to-Market-strategieën van Cisco, met als doel om klantbehoeften beter te dienen en een cultuur van hevige concurrentie, behendigheid en voortdurende verbetering te stimuleren.

Cisco benoemt Gary Steele tot president Go-to-Market image

"Sinds hij twee maanden geleden officieel bij Cisco kwam, heeft Gary een cruciale rol gespeeld in de integratie van Splunk, wat essentieel is voor onze toekomstige groei", aldus Chuck Robbins, CEO van Cisco. "Om ervoor te zorgen dat we in deze missie slagen, blijft het Splunk-team rapporteren aan Gary."

Eerder aan het hoofd van Splunk

Steele heeft meer dan 30 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst in het succesvol opschalen van SaaS-bedrijven en het laten groeien van internationale ondernemingen met een omzet van meerdere miljarden dollars. Tijdens zijn twee jaar als CEO van Splunk leidde hij een omzetgroei van bijna 60%, inclusief een ARR-groei van 35%. Tegelijkertijd leidde hij een succesvolle bedrijfstransformatie en versnelde hij innovatie binnen het portfolio van Splunk.

"Ik ben verheugd om deze nieuwe rol op me te nemen en samen te werken met het getalenteerde team van Cisco om onze Go-to-Market-strategieën te transformeren", aldus Steele. "We hebben een unieke kans om onze klanten te helpen de meest urgente resultaten te behalen met behulp van onze ongeëvenaarde portfolio van oplossingen op het gebied van AI, beveiliging, observatie, data en meer."

Jeff Sharritts vertrekt

Als onderdeel van deze veranderingen zal Jeff Sharritts, Cisco's huidige EVP en Chief Customer and Partner Officer, het bedrijf tegen het einde van het fiscale jaar in juli verlaten. Sharritts is al 24 jaar een Cisco-veteraan met een lange lijst aan prestaties.

"Jeff is een waardevolle leider die een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd aan Cisco", aldus Robbins. "We zijn hem dankbaar voor zijn jarenlange toewijding en wensen hem alle succes in zijn toekomstige endeavors."

Cisco is ervan overtuigd dat Steele de juiste leider is om het Go-to-Market-team naar een hoger niveau te tillen en de positie van het bedrijf als strategische partner voor klanten wereldwijd te versterken.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024