Redactie - 28 maart 2011

Hans de Vries van NIG naar Whitehorses


Whitehorses heeft Hans de Vries (39) aangetrokken als Sales Manager. Hiervoor was De Vries werkzaam bij NIG, waar hij verantwoordelijk was voor de divisie ICT. De benoeming gaat in per 1 april 2011.

“Groei realiseren bij een topspecialist op het gebied van architectuur, projecten en softwareontwikkeling is precies wat ik wilde,” legt De Vries uit. “NIG is een prima werkgever. Maar in een bedrijf dat zich met name richt op detachering, miste ik de mogelijkheid om meer inhoudelijk te kunnen werken en oplossingen te kunnen bieden richting het snijvlak van Business en IT. Daarnaast kan ik bij Whitehorses niet alleen bijdragen aan het ontwikkelen en uitvoeren van de strategie, het is ook een leuke club mensen met een zeer positieve en professionele bedrijfscultuur.” Op korte termijn zal De Vries’ focus liggen op het verder uitbouwen van Whitehorses als organisatie die de business kan ondersteunen om beter te presteren met innovatieve IT oplossingen. Dat zal snel tot verdere groei gaan leiden. “We hebben de kennis, kunde en ervaring in huis om bedrijven te helpen hun business te innoveren. Wij zijn als eerste in Nederland Service-Oriented Architecture Specialized Partner van Oracle. We hebben een diverse prachtige klantreferenties waar we zeer trots op zijn. Nog dit jaar gaan we een aantal nieuwe producten en oplossingen in de markt zetten. We zullen ons meer en meer gaan toeleggen op het helpen oplossen van de business issues van onze klanten. Ook daar zal ik een actieve bijdrage aan leveren.”

Frank Dorst, medeoprichter en CTO bij Whitehorses: “Hans is een zeer ervaren Sales Manager met een bewezen trackrecord. Hij kan ons verder binnen klanten positioneren en onze positie versterken. We hebben de business veel te bieden en weten dat technisch waar te maken. Dat gaat Hans over het voetlicht brengen. Met Hans kunnen we onze strategie versneld uitvoeren: meer projecten, meer impact en meer zichtbaarheid.”
 

Progress Communications BW start week 17 tm 19 SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19