Redactie - 29 maart 2011

Tele2: Sjouke van Dijk nieuwe Director Network Operations & Engineering

Tele2 Nederland stelt Sjouke van Dijk per 1 april 2011 aan als Director Network Operations & Engineering. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de tak van het bedrijf die het netwerk beheert, onderhoudt en ontwikkelt. Sjouke van Dijk vervangt Hein Boot, die onlangs werd benoemd tot directeur van Tele2 Zakelijk. Sjouke van Dijk maakt deel uit van het Leadership Team in Nederland.

Günther Vogelpoel, CEO Tele2 Nederland, reageert op de benoeming: “Met twaalf jaar ervaring binnen onze organisatie kent Sjouke het netwerk van binnen en van buiten. Hij is bovendien een echte Tele2’er die goed de behoeftes van klanten kan doorvertalen naar vernieuwingen en een stabiel netwerk. Sjouke heeft meer dan twintig jaar leidinggevende ervaring en ik ben trots dat ik hem kan toevoegen aan mijn Leadership Team.”

Sjouke van Dijk startte in 1999 bij Versatel, het bedrijf dat in 2005 werd overgenomen door Tele2, en was achtereenvolgens verantwoordelijk voor het bouwen van het telefoonnetwerk, de planning van het netwerk en in zijn laatste functie was hij Manager van het Core netwerk. Daarvoor werkte Sjouke van Dijk in verschillende management functies bij Vodafone/ Libertel.
 

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Progress Communications BW start week 17 tm 19
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29