Redactie - 29 maart 2011

Cordys benoemt nieuwe Senior Vice-President Global Sales


Cordys benoemt nieuwe Senior Vice-President Global Sales

Cordys, leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen, benoemt Art Landro tot Senior Vice-President Global Sales. Landro rapporteert aan CEO Per Jonsson en werkt in de Verenigde Staten. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten op het gebied van verkoop en partnerrelaties.

Art Landro is een doorgewinterde ICT-professional en beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in productieprocessen, verkoop en productmanagement in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en het Pacifisch gebied. Voor zijn aanstelling bij Cordys was hij een van de directeuren van MontaVista Software. In die functie was hij verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van engineering, marketing en sales. Voordat hij bij MontaVista Software kwam werken, was Landro senior executive bij een aantal toonaangevende hightechbedrijven, waaronder EMC en Documentum. Ook was hij senior sales executive bij Cadence Design Systems en General DataComm.

 
“We zijn heel blij dat Landro de directie van Cordys komt versterken”, zegt Per Jonsson, Chief Executive Officer van Cordys. “Door zijn uitgebreide kennis van onze sector en zijn internationale ervaring met het vormen en aansturen van uitstekend presterende salesteams is Landro een grote aanwinst voor ons. Zeker doordat Cordys een ambitieus bedrijf is, dat zich steeds wil blijven ontwikkelen. Met een licentiegroei van zeventig procent in 2010 is Cordys een toonaangevende leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen. Met het Cordys Business Operations Platform kunnen onze klanten hun bedrijfsvoering aanzienlijk sneller en soepeler aanpassen en vernieuwen.”

“Cordys is een sterk groeiend bedrijf met een succesvol trackrecord van klantimplementaties in een groot aantal landen”, zegt Art Landro. “De wereldwijde klantenkring van Cordys bestaat uit grote, internationaal opererende banken, verzekeraars, financiële instellingen, publieke organisaties en marktleiders op het gebied van communicatie, energie en productieprocessen. Cordys is een sterk bedrijf net veel potentie en daarom ben ik verheugd  dat ik mijn ervaring mag inzetten om de verkoop- en partneractiviteiten verder te versterken.”

Art Landro heeft een Bachelor of Science-titel van de Universiteit van Connecticut en heeft als luitenant-kolonel gediend in de reserve van de Amerikaanse Luchtmacht.

 

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29