Redactie - 12 januari 2012

Annick Biemans start als Account Manager bij Computer Profile


Annick Biemans gaat bij Computer Profile, de informatieleverancier voor de ICT-branche, aan de slag als Account Manager. Annick zal zich in haar nieuwe functie richten op het adviseren en ondersteunen van bestaande klanten bij alle vragen op het gebied van de Computer Profile database. Daarnaast is zij medeverantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantportfolio.

Annick Biemans: “Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Computer Profile als Project Manager Sales. In deze functie heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van de database en het leiden van projecten, maar ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe stap met meer uitdaging en verantwoordelijkheid. Mijn nieuwe functie sluit perfect aan bij mijn wens om te werken aan langetermijn relaties met klanten. Door de kennis van en ervaring met de Computer Profile database kan ik de klanten voorzien van op maat gemaakte oplossingen en advies.”

Harry van der Lint, Managing Partner bij Computer Profile, voegt toe: “We zagen dat Annick haar kwaliteiten het beste kwijt kan aan de klantkant. Zij wilde graag doorgroeien en meer verantwoordelijkheid. Bij Computer Profile bieden we ambitieuze werknemers ruimschoots de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. De functie van Account Manager is Annick op het lijf geschreven: ze is communicatief, sociaal en heeft feeling met onze klanten door haar ervaring als Project Manager Sales. Een goed voorbeeld hiervan is haar duidelijke aanwezigheid op social media.”
 

FOBT2023 | Banner vierkant - REGISTER DIC en DIL Banner vierkant algemene sales brochure
DIL Dutch IT Leaders Linkedin liggend