Wouter Hoeffnagel - 24 juli 2022

Vectra AI benoemt Tommy Jenkins tot CMO

Vectra AI benoemt Tommy Jenkins tot CMO image

Vectra AI, speler op het gebied van detectie van en respons op cyber threats voor hybride en multi-cloud ondernemingen, benoemt Tommy Jenkins tot Chief Marketing Officer (CMO). Met meer dan 20 jaar ervaring in technologie beschikt Jenkins over een bewezen trackrecord in het ontwikkelen van succesvolle go-to-market-strategieën en het wereldwijd uitbouwen van klantrelaties.

Als CMO zal Jenkins toezicht houden op alle strategische marketinginitiatieven van Vectra. Het gaat om het vergroten van de bedrijfsgroei, stimuleren van wereldwijde merkherkenning door middel van creatieve storytelling en innovatie ondersteunen door de inzet van marketing technologieën.

Jenkins werkte eerder als waarnemend CMO bij Veeam, een leverancier van oplossingen voor back-up, herstel en gegevensbeheer. Daar bedacht hij marketingstrategieën om de omzet en groei, evenals een wereldwijde merkherkenning te stimuleren. Ook had hij leidinggevende functies bij Red Hat, AvidXchange en SevOne, waar hij de bedrijven naar duurzame groei leidde.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Axians MAESTRO BN start 28-9 tm 28-10