Redactie - 26 april 2016

In Cloud we Trust!...do we?!

Op 7 juni a.s. zal een nieuwe Executive-People Roundtable plaatsvinden rondom het thema: hoe veilig is de cloud?

Recent heeft Intel Security het rapport Blue Skies Ahead? State of Cloud Adoption gepubliceerd: de resultaten van een wereldwijd onderzoek waaruit blijkt dat er behoefte is aan leveranciers die bedrijven, overheidsorganisaties en consumenten goed adviseren over de implicaties van de adoptie van de cloud. Hoewel ruim driekwart (77%) van de respondenten aangeeft dat hun organisatie nu meer vertrouwen heeft in cloud computing dan een jaar geleden, vertrouwt slechts 13% er op dat gevoelige data goed wordt beveiligd door aanbieders van publieke clouddiensten. Tijdens deze rondetafel gaat Mo Cashman dieper in op de cloud security vraagstukken waar hij in zijn werk als Director Architectuur bij Intel Security continue geconfronteerd wordt. 

Danny Frietman van Executive-People Roundtable is uw host voor deze avond. De bezoekers van deze roundtable zijn werkzaam bij een mooie mix van organisaties. 

Het gesprek aan tafel zal gepaard gaan met een amuse diner, waarmee we de inhoudelijke discussie combineren met heerlijke versnaperingen. De avond staat in het teken van openheid en discussie rondom dit thema. Uw actieve betrokkenheid is een ‘must’ om deze avond succesvol te maken. 

Op hoofdlijnen zal het programma er als volgt uitzien:

17:00  Ontvangst door Danny Frietman, Executive-People Roundtable

17:45  Kennismaking met leden/bezoekers rondetafel

18:00  Mo Cashman over de wijze waarom security en cloud onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn

19:00  Discussie: op welke wijze past u dit toe in uw governance rondom cloud security? 

20:30  Afronding door Danny Frietman

De lokatie is prachtig, dit maal is gekozen voor Kasteel Groeneveld in Baarn. 

Indien u wilt deelnemen aan deze ronde tafel, informeer dan naar de mogelijkheen door een e-mail te sturen aan Danny Frietman danny.frietman@executive-people.nl met daarin uw naam en bedrijfsnaam.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024