Redactie - 03 juli 2017

Discussieer mee met uw peers in Kasteel Hooge Vuursche en schrijf u nu kosteloos in

Discussieer mee met uw peers in Kasteel Hooge Vuursche en schrijf u nu kosteloos in image

Round Table  ‘tijdens het digitaal transformeren gaat de business gewoon door!

Door de ontketende en vergaande vorm van digitale transformatie worden veel branches en sectoren geraakt. Hoe lukt het bijvoorbeeld banken toch hun focus te blijven houden op klanten, intern ook te transformeren na er meer ‘agile’ achtig denken en handelen, Kortom; hoe houden ze de ‘tent’ draaiende, terwijl de wereld om hun heen veranderd.

Nieuwkomers zoals Bunq of Picnic opereren zonder enige legacy, kunnen hun interne platformen eenvoudig aanpassen aan bestaande en opkomende technologie. Echter, het gebrek aan ervaring, jarenlange opbouw van klantprofielen en inzichten in ‘lessons learned’ worden ook genoemd als competitieve voordelen van de oude garde.

Peer van Heeswijk, Senior IT Projectlead bij Volksbank neemt ons mee in zijn wereld die permanent aan het veranderen is; extern en intern. Hoe hou je grip op je interne IT-klant processen? Hoe borg je veranderingen extern die impact hebben op je IT-strategie, kort en lange termijn. Kortom, hoe hou je je organisaties op koers, terwijl de digitale storm in intensiteit toeneemt.

Graag nodigen wij u uit voor onze Round Table diner met als thema ‘tijdens het digitaal transformeren gaat de business gewoon door!

De sessie wordt gehouden op 26 september van 17:30 tot 20:30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaring. Het aantal plekken is beperkt dus schrijf uzelf snel in om uw plek aan tafel veilig te stellen!

Datum: 26 september 2017

Tijdstip: 17:30 - 20:30

Locatie: Kasteel de Hooge Vuursche, Hilversumsestraatweg 14, 3744 KC Baarn

Aanmelden:

Kosteloos via Yvonne Bansagi - y.bansagi@executive-people.nl 

Tel: 06 235 303 99.

 

Aanmelden

 

Agenda:

17:30 uur – Ontvangst deelnemers

18.00 uur – Aan tafel en aanvang discussie over de volgende onderwerpen: 

  • Trends & ontwikkelingen in de digitale wereld;
  • Wat zijn de kansen en bedreigingen;
  • In de toekomst succesvol zijn (en de concurrent achter je laten) betekent nu radicaal innoveren;
  • Het zal altijd een uitdaging blijven om de technologische ontwikkelingen in lijn te houden met onze business doelstellingen;

Rond 20:30 uur ronden wij deze Round Table af en praten nog wat na tijdens de koffie.

 

Deze Round Table wordt mogelijk gemaakt door kennispartner HPE en SA.

Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met het onderwerp delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

Met vriendelijke groet,

Danny Frietman

Geïnteresseerd? Meld u vandaag nog kosteloos aan voor deze exclusieve vakbijeenkomst en verzeker uzelf van een plaats rond de tafel!

DIC en DIL Banner vierkant algemene sales brochure DIL Dutch IT Leaders Linkedin
DIL Dutch IT Leaders Linkedin liggend