Redactie - 03 februari 2014

RES Software demonstreert IT-as-a-Service in PQR Experience Center

 

Bezoekers, zoals IT-beslissers en partners van het PQR Experience Center kunnen aan den lijve ondervinden hoe de RES IT Store werkt. RES Software heeft zijn visie op IT-as-a-Service, waarin zelfbediening en automatisering de kernwaarden zijn, concreet gemaakt in de IT Store, aldus PQR Platinum Partner. "PQR laat gebruikers door middel van een aantal scenario’s ervaren hoe de IT Store werkt."

RES IT Store

De RES IT Store is een one-stop shop waar gebruikers hun IT-behoeften zelf kunnen regelen. Of het nu gaat om een applicatie, een dienst of toegang tot data, de IT Store fungeert als een zelfbedieningsportaal waar applicaties en data direct kunnen worden gedownload en gebruikt, op basis van de restricties die IT-afdelingen tot op gebruikersniveau inregelen, aldus PQR.

Integratie

Uniek is het feit dat de RES IT Store alle IT-diensten op alle platforms ondersteunt. De IT Store is gebouwd op de bestaande, in de praktijk bewezen RES technologie voor desktopbeheer, automatisering en service delivery en maakt zo zelfbediening voor iedere IT-dienst mogelijk. Of het nu gaat om Windows, Mac of tablets en mobiele devices, de IT store kan door de krachtige platformintegratie ieder verzoek inwilligen, aldus PQR.

RES Software technologie heeft zijn sporen verdiend als het gaat om grote implementaties (deployments) binnen organisaties door middel van het gebruik van technologie die IT en workflows automatiseert. Oplossingen die alleen focussen op de gebruikersinterface van een app store of desktopbeheer,  beschikken niet over deze mogelijkheid en zijn afhankelijk van handmatige IT-processen. Juist door het automatiseren van het leveren van IT services, helpt RES Software de dienstverlening van IT-afdelingen naar een hoger niveau te tillen, tegen zo min mogelijk kosten maar wel met het juiste niveau van beveiliging en compliance, aldus PQR.

In de praktijk te beleven

Bob Janssen (foto), CTO en Founder RES Software: “Onder het motto ‘Zien is geloven’ is de RES IT Store 2014 direct vanaf de lancering te ervaren in het PQR Experience Center. In dit unieke Experience Center is de hele RES Suite 2014 prominent aanwezig en zijn diverse scenario’s beschikbaar die aansluiten bij de visie van PQR op ‘Tomorrow’s Workspace’. PQR is de eerste RES Software Platinum Partner in Nederland die de visie van RES Software op IT as a Service kan overbrengen aan onze gezamenlijke klanten.”

PQR Experience Center

In het PQR Experience Center is de RES IT Store als een van de vele demotoepassingen aanwezig. "Diverse scenario’s laten gebruikers ervaren hoe eenvoudig het is om applicaties of diensten aan te vragen, waarbij - na goedkeuring - de dienst automatisch geleverd wordt. Andere voorbeelden zijn het geautomatiseerd aanmaken van gebruikersaccounts en overige standaard helpdesktaken. De verregaande integratie tussen de RES Software producten Workspace Manager, Automation Manager en IT Store wordt hiermee optimaal gedemonstreerd", aldus Janssen.

Door: Witold Kepinski

 

DIC en DIL Banner vierkant algemene sales brochure Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023
ALSO CTV BW en BN 23-05-2023 t/m 30-05-2023