Redactie - 15 oktober 2019

Tech Data bouwt brug tussen reseller en vendor

Tech Data organiseerde in de voormalige De Koepel gevangenis in Breda zijn 'Transform your Security' event voor het partnerkanaal. Samen met enkele leveranciers werden de laatste verschillende soorten security innovaties getoond waarmee business partners de IT en business van hun klanten sterk kunnen beveiligen. Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski was erbij en sprak in een video update met Peter Jansen (Tech Data), Philip Vrijsen (Sophos), Suzette Oskam (Tech Data) en Siegfried Huijgen (VMware).

Klanten zoeken naar geavanceerde oplossingen om hun data te beschermen, omdat het aantal online aanvallen stijgt. Denk hierbij aan ransomware, phishing en CEO-fraude of DDoS. Tech Data en zijn leveranciers bieden business partners een pallet van toepassingen services die de business partners ondersteunt in het bouwen van een sterke security propositie voor klanten.

Transform your Security werd goed bezocht. Het event was tevens het ideale moment voor het opdoen van nieuwe contacten en het uitwisselen van kennis en ervaringen met andere mensen uit de business.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Netgear banner liggend start week 14