Witold Kepinski - 17 juli 2020

IBM Nederland eert Ecosystem Partners tijdens Night of the Stars

IBM Nederland heeft in een virtuele Night of the Stars zijn IBM Ecosystem Partners beloont met awards en bedank voor hun inzet en partnership met IBM in het afgelopen jaar.

In een webcast reikte Sander Slingerland (foto), Directeur Partner Ecosystem Organisatie bij IBM Benelux, de awards uit. Dit werd samen gedaan met enkele andere mensen van IBM die nauw met IBM Partners samenwerken.

De winnaars per categorie zijn:

IBM Server Solutions Award 2019: ExtraVar

IBM Storage Solutions Award 2019: i3

IBM Services Award 2019: SLTN

IBM Hybrid Cloud Solutions Award 2019: Axians / (Kadenza)

IBM Cognitive Solutions Awards 2019: ZNAPZ

IBM Security Solutions Award 2019: DataExpert

IBM NextGen Ecosystem Partner of the Year 2019: Axians

IBM Best New Ecosystem Partner of the Year 2019: BrainCreators

IBM Ecosystem Partner of the Year Netherlands 2019: Tectrade

Nicolai Kippersluis, Founder & CEO van Tectrade is zeer blij met de erkenning van IBM. "We zijn enorm trots op deze Award, een mooie erkenning voor de samenwerking met IBM en een prachtige beloning voor de fantastische inzet van ons hele team!" Tectrade is een IBM Platinum partner en al meer dan 25 jaar breed actief over het gehele IBM portfolio, zowel binnen hardware, software als services. Het afgelopen jaar hebben zij volgens IBM een zeer sterke groei laten zien in total revenue gedreven door sterke groei in software en hardware met specifiek een innovatief project rondom HANA on Power. Daarnaast investeren ze sterk in hun Managed Services portfolio, IBM Public Cloud en Red Hat oplossingen. Tot slot is deze Partner erg vooruitstrevend in de IBM Ecosystem gedachte middels actieve teaming met andere partners in specifieke domeinen, aldus IBM.

Axians is ook blij met twee IBM awards: “De inzet van Cloud technologie kan enorm krachtig zijn en een versnelling geven aan de complexe data projecten die we met onze klanten realiseren. De technologie die ons team omplementeert groeit mee met de toenemende vraag naar flexibele beschikbaarheid van grote hoeveelheden betrouwbare data. De toepassing Data en AI in operationele processen is hiervan een grote driver. We zijn dan ook blij dat we deze enorme stappen van innovatie met IBM en onze klanten kunnen zetten”, aldus Rob Hoefnagel, Business Unit Manager bij Axians. “De erkenning van IBM, als langdurig strategische partner, dat we ons continue blijven aanpassen aan de markt en de technologische ontwikkelingen geeft een mooie glans aan onze innovatie strategie!” zegt Edwin Kanis, Directeur Marketing en innovatie bij Axians.

BrainCreators is ook blij: “Wij zijn enorm trots op deze award en de erkenning door een wereldwijde speler in de automatiseringsmarkt. De afgelopen jaren hebben als team keihard gewerkt aan het BrainMatter platform,” aldus Jasper Wognum, mede-oprichter en CEO bij BrainCreators. “Met BrainMatter op IBM PowerSystems halen onze klanten in een klap de capaciteit in huis om grootschalig intelligente automatisering uit te rollen. De uitstekende samenwerking met IBM stelt ons in staat om nog sneller te groeien.”

DataExpert is zeer trots om een IBM award te winnen: “Vanuit DataExpert zijn we trots en blij dat we de IBM Security Solutions Award voor de tweede keer in ontvangst hebben mogen nemen. Onze ‘can do’ mentaliteit, passie voor het bestrijden van (cyber)criminaliteit en de goede samenwerking met IBM hebben geleid tot, opnieuw, hele mooie successen en innovatie bij onze klanten. Juist in het veiligheidsdomein en de wereld van cyber security merken we hoe belangrijk het is om innovatief en resultaatgericht te blijven. Net zoals de criminaliteit zelf, wordt data steeds complexer en de beschikbare tijd om het te analyseren steeds korter. Het is onze missie om aan een veiligere maatschappij bij te dragen door samen met onze klanten en partners hier oplossingen voor te vinden. De 30+ jaar bewezen technologie van IBM i2, met de juiste expertise en training, is een cruciaal en onmisbaar component in het uitvoeren van deze missie. ”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29