Witold Kepinski - 04 december 2020

Edwin Weijdema van Veeam te gast in Dutch IT Security Talkshow

Edwin Weijdema, verantwoordelijk bij Veeam als Software Global Technologist en Product Strategy, was onlangs te gast in de Dutch IT Security Talkshow. Hij sprak daar met Danny Frietman, Moderator van Dutch IT Channel, over actuele cybersecurity trends en cloud data management ontwikkelingen. Tevens werden de uitkomsten van het ‘Onderzoek Dutch IT Security’ 2020 besproken door Weijdeman en Frietman. En verder ook het Veeam onderzoek 2020 Data protection Trends met inzichten van managers en IT-leidinggevenden over belangrijke uitdagingen met betrekking tot gegevens.

Hoe meer een bedrijf groeit en hoe meer data het produceert en verspreidt, hoe lastiger het wordt om al die data onder controle te houden. Volgens Edwin Weijdema van backup- en recoveryspecialist Veeam bevindt data zich tegenwoordig 'all over the place', zeker door het toegenomen thuiswerken als gevolg van Covid-19. “De noodzaak neemt toe om data te managen en 'orkestreren'. Zorg dat data altijd zichtbaar blijft en besteed veel aandacht aan security en compliancy.”

IT-security staat vandaag de dag hoog op de agenda van elke IT-beslisser die zijn of haar data, processen en business koestert. Dutch IT-channel, Executive People en markt intelligentiebureau Smart Profile hebben door deze uitdagingen die IT-beslissers hebben recent het onderzoek over de actuele staat van IT Security in Nederland gepubliceerd.

Download het onderzoek op deze link. Doe er uw voordeel mee!