Redactie - 13 april 2021

ESET IT Security Community event belicht partner van de toekomst

Dit jaar werd ESET Live, het grootste IT Security Community-event voor IT-dienstverleners in Nederland, in de vorm van een live gestreamde talkshow voor én met IT-dienstverleners georganiseerd. Redactielid Jeroen de Groot van Dutch IT Channel was erbij en maakte een video verslag. Hierbij werd gesproken met Dave Maasland (ESET Nederland), Erwin Hotting (Nemesys), Petra Oldengarm (Cyberveilig Nederland), Pim Takkenberg (Northwave Nederland), Marijn Schuurbiers (Politie Nederland) en Bas Voermans (BICT Groep).

Niets is zo blijvend als verandering, zeker binnen het cybersecuritylandschap, maar veranderingen bieden ook kansen. Tijdens ESET Live ging talkshowhost Humberto Tan het gesprek aan met de IT Security Community over het thema ‘IT-partner van de toekomst’.

Per onderwerp schoven verschillende cybersecurity-experts, eindklanten en IT-dienstverleners aan om samen het gesprek aan te gaan over welke keuzes je als IT-partner kunt maken om meerwaarde te blijven bieden.

De sprekers keken daarbij uiteraard naar het dreigingslandschap en de oplossingen en diensten die partners kunnen bieden, maar ook naar randvoorwaarden als de organisatiestructuur en positionering van security binnen de organisatie. Kortom: hoe ziet een toekomstbestendige IT-partner eruit?

Bekijk de video.

Bekijk het hele ESET Live evenement op: https://www.eset.com/nl/zakelijk/eset-live/

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024