Redactie - 06 april 2022

Dutch IT Security video update met Astrid Oosenbrug

Astrid Oosenbrug, mede-oprichter & voorzitter van de DIVD (Dutch Institute for Vulnerability Disclosure) was te gast op de Dutch IT Security Day, dat plaatsvond in de Fokker Terminal in Den Haag. Dutch IT Channel Hoofdredacteur Witold Kepinski sprak met Oosenbrug over de stand van zaken rond cybersecurity en het belang van diversiteit op de werkvloer.

Oosenbrug deed mee met de Dutch IT Security panel. Daar ging moderator Danny Frietman in gesprek met CIO’s en CISO’s waaronder o.a. Bob van Graft (CIO en CISO CBR), Astrid Oosenbrug en vertegenwoordigers van toonaangevende IT organisaties waaronder Dave Maasland (ESET), Patrick Louwe (IT2Grow) en Willem Magerman (Tech Data). In een interactieve discussie werd besproken hoe bedrijfsleven, overheid en andere stakeholders samen Nederland meer weerbaar maken tegen cyberaanvallen en andere online gevaren.

Oosenbrug deed ook mee met de Round Table: 'Security in Nederland: stand van zaken'. Met medewerking van o.a. de Dutch IT Cybersecurity Assembly en Security Delta (HSD) ging Danny Frietman in deze round table in gesprek met Joris den Bruinen (directeur HSD), Hans ten Hove, (Dutch IT Cybersecurity Assembly), Astrid Oosenbrug (DIVD) en Liesbeth Holterman, (Cyberveilig Nederland.)

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Datacollectief BN 13-05-2024 tm 03-06-2024