Witold Kepinski - 13 juli 2022

Met Workday de veranderingen tegemoet

Hoe zorg je er als organisatie voor dat je veranderingen kunt bijhouden en niet (weer) overvallen wordt door nieuwe ontwikkelingen? Dat was een van de centrale thema’s tijdens het drukbezochte Workday Discover. Nu we de storm van de pandemie hebben doorstaan, is het de tijd om de organisatie stormbestendig te maken, aldus Workday. De redactie van Dutch IT-channel en Executive People was aanwezig op Workday Discover en maakte een video reportage. Hierbij werd onder andere gesproken met Hette Mollema (Vice President Benelux Workday), Chris Byrne (SVP Operations Workday), André Secrest (Finance Director Atlas Professionals), Ewout Brouwers (Finance Lead Picnic) en Johan Benning (CFO IMC Trading).

Workday Discover bracht toonaangevende bedrijven en partners samen in het industriële complex Sugar City in Halfweg. De voormalige suikerfabriek was het passende decor voor dit interessante en enerverende evenement. Er werd in klantpanels, keynote speeches en diverse break-out sessies namelijk serieus werk gemaakt van de vraag hoe je de kloof tussen de snelle veranderingen en het vermogen van organisaties die veranderingen bij te houden, niet te groot laat worden.

Organisaties deelden openhartig hun ervaringen in en na de pandemie en namen het publiek mee in hun uitdagingen en lessons learned. Van oude processen en legacy systemen naar een nieuwe wereld van één systeem met centraal alle financiële, personele en operationele data in één kern beschikbaar. Waarom kozen ze voor Workday, waar liepen ze tegenaan, wat heeft het hen opgeleverd?

Illusionist Victor Mids sloot het evenement af. In die tussenliggende tijd hadden deelnemers inzicht gekregen in hoe ook zij met vertrouwen de veranderende toekomst van HR, finance en planning tegemoet kunnen treden.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Netgear banner liggend start week 14