Witold Kepinski - 16 september 2023

Pure Storage zet partners en klanten in de hoogste versnelling

Pure Storage organiseerde op het circuit van Zandvoort weer een Nederlandse editie van Pure//Accelerate, bedoeld voor zowel partners als eindgebruikers. Het werd op het circuit niet alleen een informatief, maar ook een spectaculair evenement. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel was er bij en sprak in een video update over Pure Storage met Daan Ruizendaal (Country Manager Pure Storage Nederland), Harry Degger (SLTN), Robert Nowee (RAM IT), Yolanda van Kraaij (Axians), Berry Boetekees (UMC Utrecht), Hans Horn (Digital Realty), Ivan Forceville (DXC Technology) en Remko Deenik (Technical Director Pure Storage EMEA).

Het evenement was bedoeld voor zowel partners als eindgebruikers. Zij konden drie verschillende tracks volgen. De eerste ging rondom healthcare. De tweede ging over alles dat met digital leadership te maken heeft. En de derde spitste zich toe op technologie.

Er was verder volop aandacht voor innovatie. Dat ging het over onderwerpen zoals cloud-native, containerisatie, het vernieuwen van applicaties, cloudmigraties en -optimalisaties, hybride cloud en natuurlijk AI.

Ook is Pure Storage steeds actiever op het gebied van archivering, backup en ongestructureerde data. Verder kwamen security, sustainability en energieverbruik aan bod.

Het event vond net als vorig jaar plaats op het circuit van Zandvoort. Dat was kort na de Grand Prix, waardoor alles nog een beetje in de Formule-1-sfeer zat. Bijzonder is dat bezoekers na aankomst een rondje op het circuit mochten maken met hun eigen auto. Later op de dag mochten ze ook nog bijrijder zijn, naast een echte coureur die op volle snelheid reed.