Marco van der Hoeven - 27 november 2023

Reportage Dell Forum 2023: 'Een wereld van kansen'

Ingrijpende, transformerende trends als generatieve AI die centraal stonden tijdens Dell Forum 2023 bieden vooral een wereld van kansen, was de boodschap die Adrian McDonald en Isabel Moll hadden als keynote sprekers tijdens dit evenement in Utrecht. Na afloop van hun door 1.200 mensen bezochte presentatie stonden zij het team van Dutch IT Leaders te woord om dit verhaal toe te lichten.

Op dinsdag 21 november vond het Dell Technologies Forum plaats in DeFabrique in Utrecht. Er was een keynote-sessie met Isabel Moll (VP & GM, The Netherlands) en Adrian McDonald (President EMEA).

Ook waren er verschillende breakout-sessies met experts van Dell Technologies over multi-cloud, the future of work, modern datacenter, edge en security.

Expo

Bezoekers konden ook terecht bij de expo met diverse Dell-oplossingen, -producten en partners en een Innovation Village om inspiratie op te doen voor de toekomst.

Partner Appreciation Awards

Tot slot heeft Dell Technologies op 21 november de Partner Appreciation Awards uitgereikt. De awardsshow vond plaats na afloop van het jaarlijkse Dell Technologies Forum in DeFabrique in Utrecht. Deze prijzen zijn een erkenning voor partners die het afgelopen jaar optimale prestaties hebben geleverd op het gebied van innovatie en kennisverdieping in Nederland. Ze hebben oplossingen op basis van de hardware en software van Dell Technologies succesvol geïmplementeerd. Dell Technologies heeft dit jaar in totaal 15 awards uitgereikt.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024