Redactie - 08 december 2023

Dutch IT Security Update met Brian Schippers van Sophos

Buitenplaats Kameryck bij Woerden stond op 21 november 2023 in het teken van de Dutch IT Security Day. Bezoekers kregen inzichten in actuele cyberdreigingen, security trends en maatregelen die helpen een organisatie weerbaarder te maken. De redactie van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders spreekt in deze video met Brian Schippers van Sophos over de laatste securitytrends en de propositie van Sophos.

Dutch IT Media, uitgever van Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders, organiseert jaarlijks de Dutch IT Security Day. Op deze dag komt de hele IT-keten samen: IT-beslissers, IT-leveranciers, IT-dienstverleners en IT-distributeurs. Belangrijk, want cybersecurity is een onderwerp dat voor bedrijven in alle sectoren van groeiend belang is. Een cyberaanval kan immers grote impact hebben op de continuïteit van een bedrijf.

Bezoekers van de Dutch IT Security Day doken in de nieuwste trends en toepassingen binnen Cybersecurity. Ook waren diverse experts aanwezig, zoals Erik Westhovens (mede-oprichter Ramsomwared), Fred Streefland (OT en IT security specialist) Patric Versteeg (CISO en erkende Cybersecurity Thought Leader) en Mimoent Haddouti (voorheen CISO Rabobank nu partner bij PwC). Ook konden bezoekers break-out sessies van IT-bedrijven bezoeken en ontdekten ze geavanceerde cybersecurity-oplossingen op de informatiemarkt ofwel de Dutch IT Cybersecurity Marketplace.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024