Redactie - 30 januari 2024

Wicher Scholten van Dell Technologies over PowerFlex op Cloud Expo 2023

Expo Houten stond in december in het teken van de tweede editie van Cloud Expo, dat ruim 140 exposanten bijeenbracht. Als mediapartner doet Dutch IT Media verslag. In deze video spreekt Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel, met Wicher Scholten van Dell Technologies over de Software-Defined Storage-oplossing PowerFlex.

Op Cloud Expo stonden de nieuwste innovaties in de IT- en cloud computing-wereld in de spotlight. Ruim 130 kennissessies in negen speciale theaters konden worden bijgewoond door bezoekers. Diverse onderwerpen, exposanten van wereldklasse en een overvloed aan kennisdeling maaikt de Cloud Expo tot de grootste IT-beurs in Nederland. Het event toont deelnemers relevante aspecten van de moderne IT-wereld en laat zien hoe organisaties kunnen gedijen in een continu veranderend technologisch landschap.

De line-up van exposanten op het evenement was indrukwekkend met enkele van de grootste namen in de branche. Het gaat onder meer om Microsoft, IBM Cloud, All Cloud, NorthC Datacenters, Veeam, Arrow Nederland, SentinelOne, KPN, NTT, Axians, PQR, Orange Cyberdefence, Fujitsu en Fortinet.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei