Witold Kepinski - 22 mei 2024

Isabel Moll belicht Dell AI Factory innovaties

Dell Technologies heeft de Dell AI Factory aangekondigd, een set van oplossingen die organisaties helpt om sneller en eenvoudiger AI-gedreven innovatie te realiseren. Witold Kepinski, Director Content Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders sprak over deze nieuwe innovatie tijdens Dell Technologies World 2024 in Las Vegas met Isabel Moll, Managing Director van Dell Technologies Nederland.

De Dell AI Factory biedt klanten toegang tot Dell's brede AI-portfolio, van apparaten tot datacenters tot de cloud, evenals een open ecosysteem van technologiepartners. Hiermee kunnen ze AI-applicaties ontwikkelen en implementeren die voldoen aan hun unieke behoeften, via een traditionele aankoop of als Dell APEX-abonnement.

De Dell AI Factory biedt volgens Isabel Moll een aantal belangrijke voordelen, waaronder:

  • Versnelde tijd tot waarde: De Dell AI Factory biedt een gestandaardiseerde en gevalideerde AI-oplossing die organisaties helpt om sneller en eenvoudiger AI-applicaties te ontwikkelen en te implementeren.
  • Verlaagde kosten: De Dell AI Factory biedt een schaalbare en flexibele oplossing die organisaties helpt om de kosten van AI-implementatie te verlagen.
  • Verminderd risico: De Dell AI Factory biedt een robuuste en veilige oplossing die organisaties helpt om de risico's van AI-implementatie te verminderen.Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024