Redactie - 10 juni 2024

ISV's leren over innovaties tijdens Software Innovation Lunch

Diverse softwarebedrijven en ISVs kwamen bijeen in Het Veerhuis Bokhoven voor de eerste Software Innovation Lunch, georganiseerd door Claranet Benelux en CloudLunch. Tijdens deze lunch kregen de aanwezigen de kans om te leren over de laatste ontwikkelingen in de software. Witold Kepinski, Founder & Director Content van Dutch IT Channel sprak ter plekke in een video reportage met Luc Brandts (Software Improvement Group), Pascal Widdershoven (Kabisa), Martijn van Zoeren & Thijs van Hofwegen (CloudLunch) en Efrym Willems (Claranet Benelux).

De aftrap werd verzorgd door Luc Brandts van de Software Improvement Group, die de lessen deelde die zijn organisatie heeft geleerd uit het analyseren van 200 miljard regels code. Vervolgens ging Pascal Widdershoven van Kabisa - Software Artisans in op de impact van kunstmatige intelligentie (AI) op softwareontwikkelaars.

De Software Innovation Lunch was een succesvolle bijeenkomst waar kennis werd gedeeld en netwerken werden opgebouwd. De organisatoren kijken uit naar de volgende editie waarbij cybersecurity centraal staat.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024