Witold Kepinski - 10 mei 2023

BIG Event 2023: less is more

Met minder, meer doen. Dat vergt creativiteit en lef. Duurzaamheid is niet eenzijdig, maar raakt veel aspecten: je business, je mensen, de planeet en alles daartussenin. Less is more, over de hele breedte. Samen onderzoeken we op de zesde editie van ons BIG Event de rol die IT speelt in het bouwen aan een sustainable enterprise. Hoe gaan we samen voor minder vervuiling en minder ongelijkheid? Wat is een ‘duurzame’ organisatie? En welke rol speelt SAP hierin?

BIG Event 2023: less is more image

Verwacht geen lange presentaties met wollige begrippen. Als het om duurzaamheid gaat, komen we graag tot de kern. Dat doen we aan de hand van een fascinerend inspiriment onder leiding van keynote-spreker Ruud Veltenaar, een paneldiscussie met C-level experts, de interactieve break-out-sessies geleid door uiteenlopende klantsprekers én voldoende ruimte om te netwerken en van gedachten te wisselen met vakgenoten.

Het volledige programma vind je hieronder. De gemene deler? We zoeken samen naar manieren om SAP-oplossingen bij te laten dragen aan meer duurzaamheid. Dit doen we op de maatschappelijk betekenisvolle locatie én design hot-spot van Eindhoven: De Kazerne.

Ben jij er ook bij?

We zetten je op ons BIG Event aan het denken, en bieden ook zeker genoeg praktische handvaten zodat jij direct stappen kunt zetten naar een sustainable enterprise. We zien je graag op vrijdag 9 juni in De Kazerne in Eindhoven. Let op, het aantal plekken is beperkt. 

Schrijf je dus snel in!

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 NTT BW start 31-5 TM 14-6
Skykick BN 30-05 t/m 07-06