Witold Kepinski - 22 oktober 2023

Dutch IT Channel Awards event op 14 maart 2024

De Dutch IT Channel Awards is het grootste jaarlijkse exclusieve netwerk event waarbij topspelers uit de Nederlandse IT Business prestigieuze prijzen kunnen winnen in 24 categorieën. De Dutch IT Channel Awards worden onder andere uitgereikt voor opvallende business cases, inspirerend leiderschap of de nieuwste technologieën. Met honderden inzendingen en beoordeling door een kundige jury is het winnen van een Dutch IT Channel Award de hoogste onderscheiding in de Nederlandse ICT-branche.

Dutch IT Channel Awards event op 14 maart 2024 image

Distributeurs, resellers, vendoren en personen uit het Nederlandse IT-kanaal die een onderscheidende prestatie hebben geleverd, komen in aanmerking voor een nominatie in één van de 24 categorieën van de Dutch IT Channel Awards en een Editors choice Award. Iedereen kan nomineren. Als afsluiting van de nominatie en stemperiode vindt het prestigieuze Dutch IT Channel Awards gala plaats op 14 maart 2024 in Studio21 teHilversum.

De Dutch IT Channel Awards en het afsluitende gala zoals wij dat al jaren organiseren in Studio21 is niet mogelijk zonder sponsoren. Wij zijn zeer blij en verheugd dat Protinus IT wederom de Main Event Partner van het Dutch IT Channel Awards Gala wil zijn. Ook u kunt sponsor worden.

Verzeker u nu al van de beste plekken
Het feestelijke Dutch IT Channel Awards gala zal in Studio21 plaatsvinden met een indrukwekkende entertainment show en een heerlijk galadiner. Verzeker u nu van de beste plekken en meldt u aan als sponsor. Neem daarvoor contact op met:

Frans Vertregt – f.vertregt@dutchitchannel.nl– 06 109 465 45
Vincent van Sas – v.vansas@dutchitchannel.nl –06 250 166 73