Witold Kepinski - 10 april 2024

Exclusieve netwerkdiner voor IT-beslissers uit de Nederlandse overheid

IT-beslissers, die werkzaam zijn bij de Nederlandse overheid, zijn op donderdagavond 23 mei 2024 van harte welkom op het Publieke ▪ Private IT Diner, een exclusieve bijeenkomst die de top van de Nederlandse IT-sector samenbrengt. Dit exclusieve diner in Sociëteit De Witte in Den Haag, georganiseerd door Danny Frietman en Pieter Hasselaar in samenwerking met Martijn Kregting en Witold Kepinski van Dutch IT Leaders, biedt een ongeëvenaarde kans om te netwerken met collega's en prominente IT-bedrijven.

Exclusieve netwerkdiner voor IT-beslissers uit de Nederlandse overheid image

In de elegante ambiance van Sociëteit De Witte komen vooraanstaande IT-beslissers uit de overheid en C-level executives van toonaangevende IT-bedrijven samen voor een avond van inspirerende keynotes, diepgaande discussies en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Dit diner biedt IT-beslissers die werkzaam bij de Rijksoverheid een unieke kans tot netwerken, met gelijkgestemden trends te bespreken zoals Data & AI, cybersecurity en cloud. Er is nog zeer een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij om uw deelname te bevestigen en deze unieke kans te pakken.

Deze avond is meer dan een diner. Het is een platform om gezamenlijk de digitalisering van de overheid te versnellen. Uw aanwezigheid draagt bij aan een fundament voor innovatie, waarbij publieke en private sectoren samenwerken aan technologische vooruitgang.

Wil je meer weten of deelnemen? Neem dan contact op met: Peter Reyneveld p.reyneveld@dutchitmedia.nl / 0611884784