Witold Kepinski - 06 mei 2024

Eerste Software Innovation Lunch op 24 mei in Den Bosch

Op vrijdag 24 mei vindt in Den Bosch de eerste Software Innovation Lunch plaats. Dit laagdrempelige en informatieve event is speciaal bedoeld voor softwarebedrijven in Nederland. De lunch wordt georganiseerd door de founders van CloudLunch in samenwerking met Claranet Benelux.

Eerste Software Innovation Lunch op 24 mei in Den Bosch image

Tijdens de Software Innovation Lunch delen twee keynote sprekers hun inzichten en ervaringen met de aanwezigen. Luc Brandts, CEO van de Software Improvement Group, zal vertellen over de conclusies die zijn bedrijf heeft getrokken uit de analyse van duizenden systemen in honderden verschillende technologieën.

Pascal Widdershoven, CTO bij Kabisa - Software Artisans, deelt zijn ervaring op het gebied van software engineering. Kabisa ontwikkelt bedrijfskritische applicaties voor onder andere ASML, Philips, Google en de KNMI.

De Software Innovation Lunch is een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de laatste trends in de softwarewereld, te netwerken met andere professionals en inspiratie op te doen voor uw eigen bedrijf.

Dutch IT Media, uitgever van Dutch IT Channel & Dutch IT Channel is mediapartner van dit event.

Locatie: "Het Veerhuis Bokhoven" in Den Bosch

https://www.hetveerhuisbokhoven.nl/

Aanvang: 12:00 uur (ontvangst vanaf 11:30 uur)

Aanmelden: https://www.claranet.com/nl/events/softwareinnovationlunch

Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024