Redactie - 01 december 2016

NTT Europe en Zscaler intensiveren samenwerking

NTT Europe en Zscaler gaan intensief samenwerken. De proposities van de twee partijen complementeren elkaar. Gezamenlijke klanten worden ondersteund bij digitale transformaties, optimalisering van security en het implementeren en managen van cloudapplicaties.

NTT scant en filtert nauwgezet het netwerkverkeer, inclusief SSL encryptie, van en naar het internet met de service van Zscaler. De access points van Zscaler fungeren als een serie checkpoints tussen organisaties en het internet. Potentiële gevaren worden geïdentificeerd en geblokkeerd om bedrijfsgevoelige informatie te beschermen.

Cloud

NTT en Zscaler bieden een cloudservice waar geen hardware aan te pas komt. Het management en de aansturing vinden plaats vanaf één gecentraliseerd portal. Hierdoor is het mogelijk om een consistent beveiligingsbeleid door voeren en te managen binnen een organisatie.

Rene Verschoor, woordvoerder NTT Nederland: ‘De transitie naar de cloud is niet te stoppen. We hebben de infrastructuur en de managementportals voor digitaal transformerende bedrijven klaarliggen. Door de samenwerking op gemeenschappelijke klanten, kunnen we samen met Zscaler een totaaloplossing bieden. Hierdoor verloopt de overgang naar de cloud soepel.’

‘Zscaler is verheugd met de samenwerking’, zegt Marc Groetelaars (foto), Area Director EMEA North bij Zscaler: ‘Samen met NTT’s specialistische kennis en uitgebreide portfolio kunnen we kritieke risico’s aanpakken waarmee bedrijven vandaag de dag worden geconfronteerd op hun weg naar de digitale transformatie.’

SLTN Vierkant SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023