Wouter Hoeffnagel - 23 januari 2018

Pernod Ricard besteedt beheer van HRM-processen uit

Pernod Ricard kiest Workday Human Capital Management (HCM) voor het managen van haar HRM-processen. Met 18.500 medewerkers in 86 landen is Pernod Ricard de tweede grootste speler ter wereld op het gebied van wijnen en gedestilleerde dranken. Het bedrijf is actief op ieder continent.

De consumentengerichte benadering van Pernod Ricard is gebaseerd op een strategisch model rond vier essentiële waarden en vier groeiversnellers, waarbij talentmanagement van bijzonder groot belang is. Pernod Ricard kiest voor een geglobaliseerd HRM cloud-systeem om de ontwikkelingskansen voor de tienduizenden werknemers te optimaliseren.

Belangrijke processen transformeren

Met de inzet van dit cloud-systeem richt de onderneming zich op de transformatie van belangrijke processen, waaronder werving en selectie van personeel, talentmanagement en prestatiemeting. Met ondersteuning van Workday zal Pernod Ricard zijn HR-praktijken transformeren.

De belangrijkste reden voor Pernod Ricard om Workday te selecteren zijn:

  • Het vermogen om de carrières van medewerkers binnen de onderneming beter te beheren, dankzij een oplossing die de mobiliteit van internationaal talent faciliteert.
  • De mogelijkheid om medewerkers de kans te geven hun eigen drijfveren te ontwikkelen, dankzij een applicatie die volledig mobiel is.
  • Het vermogen om dankzij slimmer gebruik van data de talentenpools beter te kennen en te begrijpen om zo het beheer te optimaliseren.

 

Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19