Redactie - 22 november 2018

Infor leider in Gartner’s Magic Quadrant - Multi-enterprise Supply Chain Business Networks

Infor is door Gartner Inc. opgenomen als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Multi-enterprise Supply Chain Business Networks 2018 voor de volledigheid van de visie en het vermogen om deze uit te voeren.

De complexe commerce-omgeving staat vandaag de dag onder grote druk en stelt enorme eisen om klantgerichte supply chains te implementeren die in staat zijn om in elke stap van de keten waarde en innovatie te bieden, van de bron tot de klant. Het verhogen van de snelheid en het zorgen voor tijdige levering aan de klant vereist een digitaal fundament dat het hele netwerk van handelspartners op elkaar afstemt en orkestreert, en daarnaast de bedrijfsprocessen met meerdere organisaties stroomlijnt.

Het GT Nexus Commerce Network van Infor faciliteert complexe processen met meerdere partijen en orkestreert wereldwijde supply chains. Bedrijven blijven bewegen in de richting van digitale transformatie om gelijke tred te houden met de snelheid van de markt, en moeten daarom verbonden zijn met hun ecosystemen.

Het hyperconnected netwerk van Infor GT Nexus biedt zichtbaarheid, zorgt voor betere samenwerking en automatiseert wereldwijde supply chain-processen, wat bedrijven in staat stelt hun supply chain volledig digitaal te transformeren. Bedrijven krijgen rijkere inzichten en kunnen slimmere beslissingen nemen op basis van actuele inzichten en netwerkbrede intelligentie.

“Door gegevens en signalen in realtime te verzamelen en vervolgens snel problemen te coördineren, uit te voeren en op te lossen, kunnen bedrijven hun supply chain effectiever maken”, stelt Gartner in het rapport. “Slechts enkele bedrijven zijn succesvol met multi-enterprise procesbeheer, omdat organisaties bereid moeten zijn om met partners samen werken - informatie te delen, processen te herdefiniëren en governance te implementeren met wederzijdse voordelen.”

Rod Johnson, EVP & GM Manufacturing en Suppy Chain bij Infor, zegt: “We geloven dat onze leiderspositie in dit Gartner Magic Quadrant ons unieke vermogen weerspiegelt om bedrijven met hun supply chain-partners te verbinden en multi-enterprise-processen te orkestreren.”

“Traditionele supply chain-oplossingen worden belemmerd door een op organisaties gerichte aanpak die niet is afgestemd op handelspartners”, aldus Johnson. “Vanaf dag één is het doel van GT Nexus om waarde en inzichten te extraheren, die traditioneel in het supply chain-netwerk opgesloten waren. Verder stellen we de eindklant centraal in één ecosysteem dat erop gericht is om klantwaarde te bieden.”

Volgens Gartner ondersteunen “multi-enterprise supply chain-netwerken een community van handelspartners - van elk niveau en type binnen een netwerk - dat supply chain-processen moet coördineren en uitvoeren in meerdere organisaties.”

Gartner benoemd in het Magic Quadrant-rapport dat “multi-enterprise supply chain-netwerken de volgende vier categorieën moet omvatten:

  • Partnernetwerkbeheer – inclusief connectiviteit met zakelijke partners, many-to-many-netwerkarchitectuur (soms ook one-to-many-connectiviteit), netwerkinteroperabiliteit, enterprise systeemintegratie en multichannelintegratie (via verschillende methoden en protocollen).
  • Information hub – inclusief connectiviteitslagen, een centrale data hub en een verscheidenheid aan inzichten.
  • Universele cross-domain apps – inclusief identity management, documentbeheer, beheer van uitzonderingen, visualisatie, probleemoplossing, en deels voorspellende analyses,prescriptive analytics, AI/machine learning, aanbodrisico- en prestatiebeheer
  • Centrale supply chain-applicaties – voornamelijk op het gebied van supply chain-executie, maar ook selectief in supply chain-planning.

Gartner, Magic Quadrant for Multi-enterprise Supply Chain Business Networks, Christian Titze | William McNeill | Bart De Muynck, 15 november 2018, download het rapport hier.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Netgear banner liggend start week 14