Redactie - 09 juli 2013

Michel Schipperijn wordt Country Manager Benelux bij Atlantis Computing


Michel Schipperijn (foto) wordt Country Manager Benelux bij Atlantis Computing. Het Amerikaanse Atlantis Computing levert ILIO storage software, die voor een hoge performance van virtuele desktops (vdi) zorgt. Atlantis verkoopt via channel partners die een kosteneffectieve vdi aan hun klanten willen leveren. 

Michel Schipperijn heeft meer dan 20 jaar ervaring met name in de opbouw van snel groeiende organisaties. Met een sterke technische, sales en marketing achtergrond en het uitbouwen van channel partners werkte hij voorheen bij Nimbus Data en Storgrid verantwordelijk voor de opbouw van de Europese organisatie. Hiervoor werkte hij 9 jaar bij NetApp waarin zijn laatste functie als Sales Director Nederland betrof.

Voor NetApp werkte Michel bij Cisco Systems en 3Com. "Ik ben erg verheugd te zijn begonnen bij Atlantis, zij leveren zeer innovatieve oplossingen waarin de uitdaging van storage- en performance intensive toepassingen in met name VDI wordt opgelost en de kosten voor VDI significant worden verlaagd" zie Michel Schipperijn. "Het is niet vaak dat nieuwe technologie fundamenteel zaken verandert in het oplossen van IT problemen en Atlantis Computing doet precies dat".

Door: Witold Kepinski 


Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023 SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Vertiv BW week 6 liggend oranje/vierkant blauw 04-12-2023 tm 11-12-2023