Wouter Hoeffnagel - 25 april 2017

Digital Gateway to Europe neemt bedrijven mee op handelsmissie naar Silicon Valley en San Francisco

Digital Gateway to Europe organiseert voor het derde jaar op rij een handelsmissie naar Silicon Valley en San Francisco. Met dit initiatief wil Stichting DINL de promotie van de digitale mainport van Nederland stimuleren. Daarnaast ondersteunt de organisatie hiermee Nederlandse aanbieders van digitale infrastructuur bij hun plannen voor internationale expansie.

De handelsmissie naar Silicon Valley zal plaatsvinden van 19 tot en met 23 juni. De missie biedt een uitgelezen mogelijkheid om binnen korte tijd in contact te komen met ondernemers en ondernemingen in Silicon Valley en om informatie in te winnen over wat er allemaal komt kijken bij het betreden van de Amerikaanse markt.

Nieuwe ideeën ontwikkelen en samenwerkingen aangaan
Marc Gauw, mede-organisator van deze missie over eerdere handelsmissies: “Handelsmissies naar Silicon Valley zijn ontzettend inspirerend. De tech- en startup cultuur straalt een enorme positieve energie uit die erg stimuleert om nieuwe ideeën te ontwikkelen en samenwerkingen aan te gaan. Wat vooral opvallend is, is dat de mensen daar, of ze nou op C-level opereren of net begonnen zijn met hun startup, heel toegankelijk zijn en je met veel enthousiasme te woord staan. Niet alleen als je daar als relatieve buitenstaander komt, maar ook onderling: er is de laatste jaren een heel interessante kruisbestuiving gaande tussen startups en de grote tech ondernemingen waardoor verrassende nieuwe diensten tot stand komen.”

Kijk voor meer informatie op Handelsroute.nl en vergeet u niet aan te melden! Onder bepaalde voorwaarden kunnen Nederlandse bedrijven een RVO missie voucher voor deze reis aanvragen.

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024