Wouter Hoeffnagel - 23 juni 2017

Schneider Electric opgenomen in LinkedIn Global Top Companies List 2017

Schneider Electric, gespecialiseerd in energiemanagement en procesautomatisering, maakt bekend de LinkedIn Global Top Companies List 2017 te hebben gehaald. Hiermee behoort de organisatie tot de bedrijven die het meest aantrekkelijk zijn om voor te werken. De lijst is samengesteld door het analyseren van miljarden acties die zijn ondernomen door meer dan 500.000.000 LinkedIn-leden.  

De bedrijven in de top 25 zijn goed in het aantrekken en behouden van talent van over de hele wereld. LinkedIn stelde de ranking samen door te kijken naar een combinatie van data over de sector, engagement, interesse in banen en retentie. Daarnaast is met een redactionele blik gekeken naar de data van banenzoekers en professionals.

Aantrekkelijke werkgeverspropositie?

De score van Schneider Electric in de LinkedIn Global Top Companies List 2017 erkent dat Schneider Electric een aantrekkelijke werkgeverspropositie heeft. Dit komt volgens het bedrijf onder meer door de technologische en digitale platforms die klanten in het hart van de strategie plaatsen, professionele en persoonlijke ontwikkeling door een high-performance cultuur, diverse samenwerkingsstructuren en oog voor de voortdurende groei van vaardigheden. Hiermee wil Schneider Electric medewerkers helpen om het meeste uit zichzelf te halen.

“We zijn trots op de erkenning van LinkedIn voor het tweede achtereenvolgende jaar. In de altijd veranderende arbeidsmarkt zijn we ons ervan bewust dat mensen zichzelf identificeren met bedrijven waar ze zichzelf kunnen zijn en hun ambities kunnen realiseren. Als wereldwijd specialist op het gebied van energiemanagement en automatisering, is Schneider Electric toegewijd aan het hervormen van industrieën, transformeren van steden en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Dit begint allemaal met het talent van onze 144.000 werknemers wereldwijd,” aldus Olivier Blum, Chief Human Resources Officer en Executive Vice-President van Schneider Electric.

Veeam On BN week 22-23 Alleen DI Leaders SLTN Vierkant
DIL Dutch IT Leaders Linkedin liggend