Witold Kepinski - 25 augustus 2020

Software AG lanceert Process Mining as a Service

Software AG lanceert Process Mining as a Service image

Software AG heeft ARIS Process Mining SaaS gelanceerd, een nieuw cloudplatform voor zijn process mining-tool. Dit zal bedrijven helpen procesknelpunten en inefficiënties te begrijpen en op te lossen, zodat hun organisatie efficiënter kan werken zo meldt de Duitse leverancier.

ARIS Process Mining is volgens Software AG gemakkelijk toegankelijk via de cloud en gemakkelijk te gebruiken voor mensen zonder technische achtergrond. Iedereen met basisvaardigheden op kantoor kan de realiteit van de procesuitvoering van zijn afdeling binnen een uur beginnen te begrijpen.

Process mining helpt bedrijven te begrijpen waar hun processen werken zoals ze zouden moeten en, nog belangrijker, waar ze niet werken. Door elk element van digitale bedrijfsactiviteiten te beoordelen, helpt ARIS Process Mining gebruikers patronen, anomalieën en kansen voor verbetering te vinden. Het vergelijken van de beoogde versus daadwerkelijke procesprestaties helpt om te zien of ze volgens plan worden uitgevoerd en om wijzigingen aan te brengen voordat de bottom line wordt beïnvloed.

"Elk bedrijf staat voor een ongekend aantal uitdagingen en het is moeilijk om te weten hoe u deze moet aanpakken", aldus dr. Stefan Sigg, CPO, Software AG. “Schattingen voor wereldwijde IT-uitgaven zijn naar beneden bijgesteld, en verschillende onderzoeken suggereren dat bedrijven moeite hebben om waarde uit hun investeringen te halen. Een van de redenen is vaak een gebrek aan analytische inzichten in de kernbedrijfsprocessen. Process Mining is ontworpen om efficiëntieverbeteringen en andere onmiddellijke prestatieverbeteringen te identificeren met een direct rendement op de investering. Als er druk wordt uitgeoefend om veranderingen aan te brengen, wat is dan fundamenteler dan het hebben van het hele plaatje? "

ARIS Process Mining SaaS is gebaseerd op een cloudinfrastructuur en heeft de gebruikersinterface en daarmee de gebruikerservaring vernieuwd. Het helpt bedrijven die process mining willen gaan gebruiken en om de service flexibeler te maken voor ervaren gebruikers aldus Software AG.

Nutanix BW 30-05 tm 15-06-2023 SLTN Vierkant
Progress Communications BN start week 17 tm 19