Redactie - 11 februari 2021

Insight belicht zijn MVO successen

Insight belicht zijn MVO successen image

Insight, wereldwijd IT-adviseur en systemintegrator van intelligente technologische oplossingen, heeft zijn Insight Corporate Citizenship Report 2021 uitgebracht, waarin formeel wordt gedeeld hoe de bestuurlijke bedrijfspraktijken een positieve invloed hebben op de medewerkers (teammates), klanten en partners van het bedrijf.

Het rapport benadrukt de reactie van Insight op de coronapandemie en, de voortdurende acties ter ondersteuning van een teamgeoriënteerde werkplek van diversiteit, gelijkheid en inclusie. De pandemie versnelde voor veel organisaties de verschuiving naar digitalisering. Insight helpt klanten bij het maken van die snelle transitie door middel van slimme oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van de digitale werkplek, security, en IT-optimalisatie.

Meaningful Connections
“De wereld, inclusief de IT-industrie, heeft het afgelopen jaar ongekende veranderingen doorstaan. Wat constant is gebleven, is onze toewijding om ‘Meaningful Connections’ op te bouwen en de kracht van technologie te gebruiken om mensen op de meest waardevolle manieren met elkaar te verbinden, ook als ze niet bij elkaar kunnen zijn,” zegt Rogier Stolk (foto), Country Manager Insight Enterprises Nederland. “Het doorzettingsvermogen van onze teammates - van wie de meesten thuiswerken - herinnert ons eraan dat mensen op de eerste plaats komen in ons bedrijf. Ons rapport over maatschappelijk verantwoord ondernemen viert die toewijding.”

Als lid van het Global Compact van de Verenigde Naties zet Insight zich wereldwijd in voor het ondersteunen van mensenrechten en eerlijke arbeid, het verminderen van de impact op het milieu en het bestrijden van corruptie. Het bedrijf houdt zijn wereldwijde netwerk van meer dan 5.000 vertrouwde partners aan dezelfde ethische normen via zijn gedragscode voor leveranciers.

Hunger, Heart & Harmony
“Onze waarden ‘Hunger, Heart & Harmony’ vormen de kern van alles wat onze 11.000 teammates doen, net als de filosofie om een verschil te maken door hard werk, medeleven en slimme technologie. Onze oplossingen zijn ook zeer geschikt om in de grootste behoeften van bedrijven en organisaties te voorzien, aangezien ze de veerkracht van organisaties vergroten in een steeds meer digitaal afhankelijke wereld, ” aldus Emma de Sousa, EMEA President, Insight.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Comstor BN start 14 feb CIS Services Awareness