Witold Kepinski - 06 september 2021

Xerox kondigt oprichting van CareAR softwarebedrijf aan

Xerox kondigt oprichting van CareAR softwarebedrijf aan image

Xerox, richt CareAR, A Xerox Company, op. CareAR is een organisatie die CareAR, DocuShare en XMPie consolideert onder één holdingmaatschappij met de naam CareAR Holdings. De nieuwe organisatie heeft een post-money-waardering van 700 miljoen dollar ontvangen en een investering van 10 miljoen dollar in aandelen van ServiceNow, toonaangevend op het gebied van de digitale workflow.

CareAR wordt geleid door Xerox President en Chief Operations Officer Steve Bandrowczak, die zijn huidige rol uitbreidt en tevens de rol van voorzitter van CareAR op zich neemt. Hij wordt bijgestaan door Sam Waicberg, de oorspronkelijke oprichter van CareAR, Inc, die optreedt als CareAR's President.

Het uitgebreide CareAR-platform, waarin het contentmanagementsysteem van DocuShare, het cross-mediaplatform van XMPie en de kunstmatige-intelligentie-engine PARC Alto AI van Xerox zijn gecombineerd, ondersteunt servicemonteurs met visuele hulpmiddelen en toegang tot data. Zo voorziet het monteurs en eindklanten van service-ervaringen van hoge kwaliteit, en verlaagt het tegelijkertijd de bedrijfskosten en CO2-uitstoot van dienstverleners. De basis van het nieuwe CareAR®-platform wordt gevormd door de augmented-reality-technologie die Xerox heeft verkregen via de eerder dit jaar aangekondigde overname van CareAR, Inc. Deze technologie integreert met ServiceNow® Field Service Management en stelt servicemonteurs in staat om gebruik te maken van de kennis van meer ervaren monteurs door middel van live, door AR ondersteunde instructies.

CareAR’s managementplatform voor service experience is industrie-agnostisch en integreert naadloos met het platform van digitale workflow leider ServiceNow. Het platform biedt een end-to-end-benadering van werkorders, cases en incidenten, en levert hoogwaardige klantresultaten en service-ervaringen voor bedrijven in verschillende industrieën. De augmented-reality-technologie van het bedrijf is baanbrekend voor het ecosysteem van de dienstverlenersbranche en biedt een oplossing voor belangrijke uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en personeelsbeleid, aldus Xerox.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Progress Communications BW start week 17 tm 19
Netgear banner liggend start week 14