Witold Kepinski - 10 september 2021

Gratis training en certificering voor Oracle Cloud Infrastructure

Gratis training en certificering voor Oracle Cloud Infrastructure image

Oracle heeft aangekondigd dat het wereldwijd gratis Oracle Cloud Infrastructure (OCI) -training en OCI-certificering tests zal aanbieden. Het nieuwe programma omvat het volledige door experts gemaakte OCI-leercurriculum van Oracle voor alle vaardigheidsniveaus en verschillende IT-rollen. Via dit programma hebben studenten toegang tot alle OCI-cursussen, die digitaal, on-demand en beschikbaar zijn in 13 talen. Oracle biedt Oracle Autonomous Database en andere certificeringsexamens ook tijdelijk gratis aan.

Organisaties kiezen er steeds vaker voor om hun bedrijfskritieke workloads op OCI uit te voeren vanwege de mogelijkheid om elke cloudworkload uit te voeren met snellere migratie, lagere bedrijfskosten en op een veiliger, wereldwijd beschikbaar platform. Naarmate de acceptatie door klanten van OCI blijft groeien, heeft Oracle meer geïnvesteerd in programma's die ondersteuning bieden aan klanten en de toegang tot relevante, hands-on training in cloudvaardigheden vergroten om hen te helpen het meeste uit de Oracle Cloud te halen.

Met het nieuwe trainingsprogramma van Oracle kunnen mensen waardevolle cloudexpertise opdoen die in elke branche kan worden toegepast, waardoor ze hun waarde kunnen vergroten en hun loopbaan kunnen laten groeien. De gratis training en certificering helpt ook om de pool van IT-talent uit te breiden, waardoor het voor bedrijven gemakkelijker wordt om de bekwame professionals te verwerven of te ontwikkelen die ze nodig hebben om snel te groeien en te innoveren.

“Tijdens de pandemie hebben we gezien dat de kloof tussen IT-vaardigheden groter en prominenter is geworden dan ooit tevoren vanwege onze grotere afhankelijkheid van hightech- en cloudvaardigheden. Deze kloof heeft niet alleen gevolgen voor mensen die op zoek zijn naar een zinvolle carrière, maar ook voor bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde professionals”, zegt Damien Carey, senior vice president van Oracle University. "Door gratis training te bieden over misschien wel de snelstgroeiende cloudtechnologie in de branche, helpt Oracle individuen de vaardigheden op te bouwen die ze nodig hebben voor een succesvolle carrière en maakt het het voor onze klanten gemakkelijker dan ooit om de waarde van hun Oracle Cloud-investering te maximaliseren."

Het nieuwe programma van Oracle omvat:

  • Toegang tot de volledige digitale OCI-trainingscatalogus met cursussen voor alle niveaus en meerdere rollen, altijd en overal toegankelijk met ondersteunde 13 talen
  • Hands-on labs via de gratis Oracle Cloud-laag om oefenen in een live-omgeving mogelijk te maken
  • Een end-to-end Oracle-certificeringservaring — van voorbereidingscursussen en oefenexamens tot testen en certificering
  • Live-sessies gegeven door Oracle-experts die best practices behandelen en gepersonaliseerde feedback geven
  • Carrièrebronnen om diegenen te ondersteunen die op zoek zijn naar nieuwe banen

NB: Gratis OCI, Oracle Autonomous Database en andere certificeringen zijn exclusief verkrijgbaar bij Oracle University tot en met 31 december 2021. Gratis digitale OCI-training is doorlopend beschikbaar. Ga voor meer informatie over het programma naar de gratis OCI-trainings- en certificeringspagina.

Progress Communications BW start week 17 tm 19 Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023