Witold Kepinski - 26 oktober 2021

Cisco werkt met COP26 voor inclusieve en duurzame toekomst

Cisco werkt met COP26 voor inclusieve en duurzame toekomst image

Cisco kondigt zijn samenwerking aan met COP26, de VN-conferentie over klimaatverandering die plaatsvindt in Glasgow (VK), van 31 oktober tot 12 november 2021. Tijdens het evenement ondersteunt Cisco-technologie inclusieve debatten en discussies over beslissende kwesties voor de toekomst van onze planeet.

Voor degenen in Glasgow zal de toonaangevende en veilige Cisco-netwerktechnologie connectiviteit bieden over de hele locatie. Voor degenen die virtueel deelnemen, waar dit is toegestaan voor afgevaardigden die niet ter plaatse kunnen zijn, zal Webex discussies verbinden, nevengesprekken en persconferenties faciliteren. Om inclusieve en representatieve resultaten te ondersteunen, zullen bijna alle 3.000 verwachte fysieke sessies op COP26 een digitale component bevatten, ondersteund door Cisco Gold-partner ITGL.

"Cisco is er trots op beleidsmakers en hun teams van over de hele wereld te helpen om deel te nemen aan de belangrijkste klimaatonderhandelingen tot nu toe. We geloven dat het aan ons allemaal is om ervoor te zorgen dat de toekomst inclusief is", zegt Fran Katsoudas, Chief People, Policy & Doelfunctionaris, Cisco. "De acties die we vandaag ondernemen om onze planeet te beschermen, vormen de basis voor het bereiken van die missie. Dit is een beslissend moment voor het klimaatbeleid en de toekomst van onze planeet, dus we zijn ongelooflijk trots om samen te werken met COP26 ."

Wetgeving voor Webex is een platform dat speciaal is ontworpen om veilige hybride discussies voor beleidsmakers mogelijk te maken. Cisco's partners, ITGL en Davra, hebben een aangepaste versie van Legislate voor Webex ontwikkeld voor de specifieke behoeften van COP26 .

Spontane ad-hocdiscussies kunnen worden vergemakkelijkt met beveiligde break-out Webex-sessies. Live-interpretatie en ondertiteling zijn ook beschikbaar via Legislate voor Webex, waardoor meertalige deelname wordt ondersteund. De ultramoderne beveiliging van Webex in combinatie met het aanpasbare karakter van Legislate for Webex maakt het het ideale platform om de toekomstbepalende gesprekken van de COP26 te hosten.

Om een naadloze connectiviteitservaring te bieden voor maximaal 25.000 persoonlijke deelnemers gedurende twee weken, zal Cisco state-of-the-art, veilige netwerktechnologieën leveren, ingebed met krachtige zichtbaarheid en netwerkintelligentie van Cisco ThousandEyes. Alle netwerktechnologie die voor het evenement wordt gebruikt, wordt hergebruikt om ervoor te zorgen dat er geen apparatuur wordt verspild.

Wendy Mars (foto), President, Cisco Europe, Middle East, Africa and Russia : "Cisco heeft het meest inclusieve platform ontwikkeld waarop deelnemers aan vergaderingen en evenementen met elkaar kunnen communiceren, of ze nu persoonlijk of virtueel aanwezig zijn. We zijn enorm trots op ons team en partners in Europa die hebben gewerkt om de meest veilige en inclusieve ervaring te bieden voor COP26, de thuisbasis van de belangrijkste klimaatonderhandelingen. Onze technologie en innovaties vormen een cruciaal onderdeel van de groene en digitale transitie die zal bijdragen aan een inclusieve duurzame toekomst voor iedereen."

COP-voorzitter Alok Sharma zei: "Ik ben verheugd Cisco te verwelkomen in de COP26- familie als partner voor de VN-klimaatconferentie die plaatsvindt in Glasgow. We zijn toegewijd aan het hosten van een veilige persoonlijke top en ons werk met Cisco is hier een essentieel onderdeel van. Ik kijk ernaar uit om met Cisco en al onze partners samen te werken voorafgaand aan de top, zodat we een succesvolle en inclusieve COP26 kunnen garanderen."

 

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 SLTN Vierkant
Netgear banner liggend start week 14