Witold Kepinski - 01 november 2021

Cisco ondersteunt COP26 klimaatconferentie in Glasgow

Cisco ondersteunt COP26 klimaatconferentie in Glasgow image

Cisco kondigt met trots zijn samenwerking met COP 26, de VN-conferentie over klimaatverandering, aan. Tijdens dit evenement ondersteunt Cisco met zijn technologie en partners de debatten en vergaderen op afstand. Hiervoor wordt Legislate for Webex gebruikt, een platform dat specifiek is ontworpen om veilige, hybride discussies te faciliteren. Beleidsmakers kunnen op deze manier vanaf elke locatie dan ook hun mede-beslissers kunnen zien, horen, en hun eigen input kunnen leveren.

Het systeem kan ook gebruikt worden om op een veilige manier te stemmen en om in een hybride omgeving onderhandelingen te voeren. Voor spontane discussies kunnen beveiligde Webex break-out sessies worden gebruikt, en live vertalingen en ondertiteling is beschikbaar waar nodig.

“Cisco is trots om beleidsmakers van over de hele wereld en hun teams te helpen bij de belangrijkste klimaatonderhandelingen tot nu toe. We geloven dat het aan ons allemaal is om ervoor te zorgen dat de toekomst inclusief en duurzaam is,” aldus Fran Katsoudas, Chief People, Policy & Purpose Officer bij Cisco. “De acties die we ondernemen om vandaag onze planeet te beschermen zijn essentieel om die missie te bereiken. Dit is een beslissend moment voor het klimaatbeleid en voor de toekomst van onze planeet dus we zijn ontzettend trots om samen te werken met COP 26.”

Progress Communications BW start week 17 tm 19 SLTN Vierkant
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023