Wouter Hoeffnagel - 14 december 2021

Aston Martin Cognizant Formula One Team kiest voor Juniper Networks

Aston Martin Cognizant Formula One Team kiest voor Juniper Networks image

Het Aston Martin Cognizant Formula One Team gaat een partnerschip aan met Juniper Networks. Juniper Networks wordt de Official Networking Equipment Vendor van het Formule 1-team.

Juniper Networks levert wereldwijd netwerkoplossingen aan tienduizenden bedrijven, cloud operators en telecomproviders. Als onderdeel van deze samenwerking levert Juniper een sterk geautomatiseerd netwerkplatform voor de nieuwe technologiecampus van het team, dat begin 2023 klaar moet zijn.

Voor het Aston Martin Cognizant Formula One Team was de beslissing om met Juniper in zee te gaan heel eenvoudig: met de toenemende nadruk op veilige netwerken als basis voor elk modern bedrijf, wilde de organisatie graag samenwerken met een leverancier van veilige, cloud-gebaseerde, vaste en draadloze netwerkoplossingen. Het team zocht oplossingen die kunnen omgaan met de geavanceerde, data-intensieve eisen van een Formule 1-team dat op meerdere continenten actief is.

De naam Juniper Networks was afgelopen weekend voor het eerst te zien op de halo van de AMR21, de auto van het Aston Martin Cognizant Formula One Team, tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi.

'Het beste van het beste nodig'

Jefferson Slack, Managing Director Commercial & Marketing, Aston Martin Cognizant Formula One Team, vertelt: "We zijn ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking met Juniper Networks. De behoeften van een Formule 1-team op het gebied van beveiligde netwerken zijn veelomvattend: we hebben het beste van het beste nodig op het gebied van prestaties, flexibiliteit en intelligentie. Dat geldt zowel voor onze activiteiten op het circuit, die een onmiddellijke, foutloze respons vereisen, als voor onze netwerkvereisten in de fabriek, die sterk en volledig schaalbaar moeten zijn. De adaptieve en geautomatiseerde oplossingen van Juniper passen perfect bij onze nieuwe 'smart factory'.

Mike Marcellin, SVP & Chief Marketing Officer, Juniper Networks, vertelt: "We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met het Aston Martin Cognizant Formula One Team. De waarden van onze organisaties liggen echt op één lijn. Ik kijk uit naar alle mogelijkheden die voor ons liggen - bijvoorbeeld om samen te werken aan een reeks duurzaamheidsprojecten die even relevant zijn in hun wereld als in de onze. Zoals vrijwel elke organisatie vandaag de dag, is het Aston Martin Cognizant Formula One Team afhankelijk van zijn netwerk en verwacht daarom een consistente, superieure gebruikerservaring voor elke werknemer, inclusief engineers, coureurs, technici, racestrategen en managers. Juniper kijkt ernaar uit om een netwerkportfolio te leveren aan het team dat zich zal blijven focussen op hun ambitieuze uitbreidings- en ontwikkelingsprogramma.”


Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29