Witold Kepinski - 20 december 2021

Land van Cuijk gunt Protinus IT aanbesteding Raamovereenkomst licenties LvC

Land van Cuijk gunt Protinus IT aanbesteding Raamovereenkomst licenties LvC image

De per 1 januari 2022 nieuw gevormde gemeente Land van Cuijk contracteert Protinus IT als leverancier en zorgt op die manier voor een effectieve en efficiënte inkoop van een breed scala aan licenties en dienstverlening. De gemeente wil met het aangaan van dit contract kostenbesparing, compliancy en een verlaging van administratieve lasten realiseren.

Binnen de raamovereenkomst zal Protinus IT alle merken standaard licenties leveren en bijbehorend onderhoud en support. Daarnaast valt onder de aanbesteding het adviseren en bieden van specifieke dienstverlening zoals een webportal, tweedehands licenties en Open Source mogelijkheden. De maximale opdrachtomvang is € 4.000.000 gebaseerd op een initiële looptijd van 2 jaar met twee keer een mogelijkheid tot verlenging met 1 jaar.

Over gemeente Land van Cuijk

Land van Cuijk is een nieuwe gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente zal op 1 januari 2022 ontstaan door een fusie van de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Sint Anthonis, Mill en Sint Hubert en Grave. De gemeente zal circa 90.000 inwoners gaan tellen, een oppervlakte van 351.87 km² beslaan en uit 33 kernen bestaan en is daarmee in oppervlakte de grootste gemeente van Noord-Brabant.

FOBT2023 | Banner vierkant - REGISTER Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023
DIL Dutch IT Leaders Linkedin liggend