Redactie - 18 februari 2022

Dutch IT Channel Awards Back to Normal gala is uitverkocht

Dutch IT Channel Awards Back to Normal gala is uitverkocht image

Op donderdag 19 mei 2022 is het zover, dan vindt in studio21 in Hilversum alweer de zevende editie van het Dutch IT Channel Awards Gala plaats! Op deze volledig uitverkochte gala-avond, met als thema ‘Back to Normal’, vieren ruim 700 prominenten het belang van IT Business voor de Nederlandse economie. Nance Coolen presenteert wederom het galaprogramma en de award-uitreiking.

Het Dutch IT Channel Awards gala start met een receptie, daarna volgt het Awards Dinner dat opgeluisterd wordt met een wervelende show. Het gala wordt afgesloten met een uitbundige after-party met live entertainment. “We kijken er naar uit om weer een live versie van de Dutch IT Channel Awards te organiseren nu nagenoeg alle coronamaatregelen gelukkig worden losgelaten”, aldus Frans Vertregt, Managing Director Dutch IT Channel.

Duchenne Parent Project

Elk jaar vraagt Dutch IT Channel samen met zijn partners aandacht voor een goed doel en zamelt een bedrag in. Dit jaar is het Duchenne Parent Project door Dutch IT Channel geadopteerd voor deze editie van de Awards. De tweelingbroers Milan en Ilya zijn 15 jaar oud, maar een normaal en onbezorgd puberleven is voor hen ver buiten bereik. De ingrijpende ziekte van Duchenne steekt daar een flinke stok voor. Tijdens de Dutch IT Channel Awards hoopt de organisatie een mooie cheque uit te reiken om het Duchenne Parent Project, Milan en Ilya en vele andere te ondersteunen. Lees HIER meer over het Duchenne Parent Project en maak ook het verschil!

IT Business Event

“Dutch IT Channel is trots om wederom het grootste Nederlandse IT Business award evenement te organiseren voor de IT-industrie”, zegt Witold Kepinski, Director Content en Editor-in Chief van Dutch IT Channel. “We bedanken Main Event Partner Protinus IT en alle andere partners die deze avond mede mogelijk maken. Met het Dutch IT Channel Awards gala onderstrepen we jaarlijks de relevantie van de IT-industrie voor de BV Nederland. Op donderdag 19 mei is ons motto daarom ook weer ‘Let’s celebrate the channel!’

U kunt nog tot en met 14 april 2022 uw stem uitbrengen op www.dutchitawards.nl.

Let’s get Back to Normal!

Voor alle informatie over het Dutch IT Channel Awards gala zie www.dutchitawards.nl.

Voor vragen en informatie over het gala kunt u contact opnemen met Yvonne Bánsági. E: y.bansagi@dutchitchannel.nl; M: 06 23 53 03 99

of met Rob de Kleijnen (RDKConnect) met wie wij samen het gala organiseren. E: awards@dutchitchannel.nl M: 06 40 23 68 03.

Fujitsu BW DIL vierkant week 9 tm 12-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14