Witold Kepinski - 04 april 2022

OVHcloud heeft nu Regional SAP Certification

OVHcloud heeft nu Regional SAP Certification image

OVHcloud heeft aangekondigd dat het regionale SAP certificering heeft behaald voor operationele capaciteiten in de cloud en infrastructuur om SAP-omgevingen in EMEA te hosten. De aankondiging sluit aan bij de visie van OVHcloud om de sterke punten van zijn industriële model te combineren met die van het digitale ecosysteem en zijn partners. Aankomende use-cases kunnen profiteren van een vertrouwde, voorspelbare en omkeerbare cloudomgeving om hun digitale transformatieprojecten verder te schalen, te beginnen met hun meest kritieke software voor resourceplanning, aldus OVHcloud.

“Deze SAP-certificering bevestigt dat onze infrastructuur voldoet aan de hoge beveiligings- en gegevensbeschermingsnormen die door de organisatie zijn vastgesteld. Deze helpen de integriteit van gevoelige gegevens te waarborgen en bieden onze klanten daarom extra bescherming tegen extraterritoriale verzoeken”, legt Sylvain Rouri, Chief Sales Officer bij OVHcloud, uit. "We kijken ernaar uit om onze klanten en SAP-partners te voorzien van geavanceerde en hyperveerkrachtige infrastructuren om hun meest kritieke SAP-omgevingen te hosten."

SAP biedt een certificeringsprogramma voor partners die klantcloud- of on-premises omgevingen beheren. SAP-gecertificeerde operationele mogelijkheden helpen klanten bij het identificeren van serviceproviders die voldoen aan hun eisen op het gebied van kwaliteit, reikwijdte en geografie, terwijl gecertificeerde partners de marktzichtbaarheid kunnen vergroten en nieuwe inkomsten kunnen genereren.

"OVHcloud heeft zijn toewijding aan klanten zowel lokaal in Duitsland als in EMEA in het algemeen bewezen, bewezen door zijn regionale SAP-certificering in cloud- en infrastructuuractiviteiten", zegt Rudolf Scheipers, Vice President en Head of Outsourcing Partner Certification, Partner Innovation Lifecycle Services voor SAP. “We kijken ernaar uit om het bedrijf verder te zien gaan op zijn reis om outsourcingactiviteiten te bieden aan bedrijven die SAP-technologieën gebruiken.”

Deze certificering stelt OVHcloud in staat om verder te voldoen aan de behoeften van de klant door ervoor te zorgen dat SAP-omgevingen efficiënt en veilig worden gehost binnen zijn Europese datacenters en zijn TDI-conforme (Tailored Datacenter Integration) fysieke servers voor SAP HANA®databasehosting. Europese SAP-partners en bedrijven die SAP-technologieën gebruiken, kunnen nu gebruikmaken van hoogwaardige hardware van OVHcloud om hun SAP-gekwalificeerde, partnerpakketoplossingen te bouwen, inclusief die voor de implementatie van SAP S/4HANA.

Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Darktrace BN en BW 04-06-2024 tm 18-06-2024